Πάτρα: Εξιτήριο σήμερα για τον Μητροπολίτη ΝΕΟΤΕΡΑ

«Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος είναι σε φάση ανάρρωσης. Στέλνει επίσης μήνυμα αισιοδοξίας κατά της πανδημίας, καθώς και την ευλογία μαζί με την αγάπη του σε όλους τους συμπολίτες» μεταφέρει ο νεφρολόγος, Περικλής Δουζδαμπάνης,

Κορονοϊός

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Και η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Εξιτήριο έλαβε σήμερα ύστερα από επταήμερη νοσηλεία με ήπια πνευμονία στην κλινική Covid του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος. Η κατάσταση της υγείας του είναι άριστη, ενώ θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο Επισκοπείο, σύμφωνα με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών του. Στη συνέχεια θα επανέλθει πλήρως στα καθήκοντά του.”

 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο έλαβε ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος σύμφωνα με ανακοίνωση της 6ης ΥΠε.

“Υστερα από επταήμερη νοσηλεία με ήπια πνευμονία στην κλινική Covid του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος” αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: “Η κατάσταση της υγείας του είναι άριστη, ενώ θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο Επισκοπείο, σύμφωνα με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών του.

Στη συνέχεια θα επανέλθει πλήρως στα καθήκοντά του.”

 

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την πόρτα της εξόδου του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», αναμένεται να περάσει σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος, μετά τη σύντομη, αλλά σοβαρότατη, περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Τα καλά νέα μας τα έφερε ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (ΙΕΔΕΠ) νεφρολόγος, Περικλής Δουζδαμπάνης, που επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσόστομο στην κλινική λοιμώξεων του «Αγ. Ανδρέα».

Ο κ. Δουζδαμπάνης ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου από τον θεράποντα ιατρό Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Λεωνίδα Στέλλα.

Ο κ. Δουζδαμπάνης ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής κ. Στέλλα, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την ιατρική φροντίδα και την δέουσα προσοχή πού παρείχαν στον αγαπητό μας Μητροπολίτη.

«Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος είναι σε φάση ανάρρωσης, έχει ακμαίο ηθικό και στέλνει τις ευχαριστίες του για τις ευχές και τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου. Ο Σεβασμιώτατος στέλνει επίσης μήνυμα αισιοδοξίας κατά της πανδημίας, καθώς και την ευλογία μαζί με την αγάπη του σε όλους τους συμπολίτες μας και περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψει στα καθήκοντά του» μας μεταφέρει ο κ. Δουζδαμπάνης.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments