Έξοδος τριημέρου Αγίου Πνεύματος: Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, οι καθυστερήσεις

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων για το τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Αττική Οδό, όπου νωρίτερα σημειώθηκε ατύχημα.

τριημέρου

Χωρίς σοβαρά προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων του τριημέρου Αγίου Πνεύματος στις εθνικές οδούς. Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην Αττική Οδό.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων για το τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Αττική Οδό, όπου νωρίτερα σημειώθηκε ατύχημα.

Ειδικότερα το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην Περιφερειακή Υμηττού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά την έξοδο της Δουκίσσης Πλακεντίας, όπου ένα αυτοκίνητο ανετράπη μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα. Σύμφωνα με την Αστυνομία ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά στο ατύχημα.

Στις 7 το απόγευμα σημειώνονταν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα και ειδικότερα πάνω από 30 λεπτά από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση και πάνω από 20 λεπτά στη περιφερειακή Υμηττού από Αγία Παρασκευή έως Μεταμόρφωση, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνταν και από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Παράλληλα ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι έως τα διυλιστήρια, καθώς και στη λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22:00 σήμερα και αύριο (22/6), από 08:00 έως τις 13:00 ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Αντίθετα πολύ καλύτερη είναι η εικόνα τόσο στην Αθηνών – Κορίνθου και στην Αθηνών – Λαμίας όπου τα οχήματα κινούνται με σταθερή ροή με μικρές καθυστερήσεις να παρατηρούνται στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών και στο ύψος της Νέα Περάμου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής από τις 6 το πρωί της Παρασκευής έως τις 6 το απόγευμα, 35.200 οχήματα πέρασαν τα διόδια προς Κόρινθο και 24.916 προς Λαμία.

Διαβάστε επίσης:

 

Μεγάλη φωτιά στην Τριταία Ερυμάνθου – Μπαρής: «Κάηκαν σπίτια και στάβλοι» – 15χλμ το μέτωπο ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά στην Ηλεία: Ένας νεκρός στη φωτιά της Μυρτιάς

Που επιλέγουν να πάνε διακοπές και γιατί οι Πατρινοί, υπεύθυνοι ταξιδιωτικών πρακτορείων στην «Π»

Πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά το κάρφωσε στη σύζυγό του 12 φορές ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Φωτιές σε Μεγαλόπολη, Αργολίδα και Κεφαλονιά – 45 μέτωπα σε όλη τη χώρα