Φ. ΛΙΑΚΟΣ: Διαδοχικές επαφές, περιοδείες και συναντήσεις

Φ. ΛΙΑΚΟΣ: Διαδοχικές επαφές, περιοδείες και συναντήσεις

Με πυρετώδεις ρυθμούς, συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με πολίτες, παραγωγικούς θεσμούς, φορείς και δημόσιους λειτουργούς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος.

Μετά την εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Παράταξης του «Δύναμης Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», όπου το «παρών» έδωσαν περισσότεροι από 2.000 πολίτες, ο Φίλιππος Λιάκος, πυκνώνει το πρόγραμμά των περιοδειών και των συναντήσεών του, ευρισκόμενος στην τελική ευθεία των εκλογών.

Σειρά είχαν το τελευταίο διήμερο, οι διαδοχικές επισκέψεις του με τη συνοδεία υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Συνδυασμού του, στο Κέντρο Υγείας και στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, καθώς επίσης και στα γραφεία της Διεύθυνσης Γεωργίας!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, έγινε κοινωνός της οικτρής κατάστασης που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας, όπου ο επιστημονικά υπεύθυνος κ. Τάσος Γιακουμής τον ενημέρωσε για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που ταλανίζουν τη δομή αυτή του ΕΣΥ. Ανάμεσα στα άλλα, ο κ. Λιάκος ενημερώθηκε ότι από το 1988 που λειτουργεί το Κέντρο Υγείας δεν έχει γίνει απολύτως κανένα έργο (!), ότι δεν διαθέτει καρδιολόγο και ακτινολόγο και μονάχα δύο παιδιάτρους. Επίσης, δεν έχει νοσηλεύτριες και οι βάρδιες καταρτίζονται πολύ δύσκολα, ενώ αν και υπάρχει ανάγκη διατροφολόγου, ακόμα δεν έχει προκηρυχθεί θέση!

Ο Διοικητής του Α.Τ. Χρήστος Ψύχος, ενημέρωσε τον Φίλιππο Λιάκο, ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού, ενώ στον αντίποδα, το Τμήμα έχει ενισχυθεί με καινούργια υπηρεσιακά αυτοκίνητα και παράλληλα η Υπηρεσία βρίσκεται πάντοτε με αυταπάρνηση, κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γεωργίας κ. Διονύσιος Γκοτσόπουλος, μετέφερε στον κ. Λιάκο τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, την επείγουσα ανάγκη πρόσληψης γεωπόνων, την κακή ποιότητα του νερού, την ανάγκη επέκτασης του φράγματος, καθώς και την απουσία οργάνωσης στην αγροτική κοινότητα. Μεγάλο πρόβλημα και φέτος ο περονόσπορος στα αμπέλια, κάτι που θα επιφέρει μείωση της παραγωγής κατά 30-40%, ενώ επισημάνθηκε ότι με την εισαγωγή των προϊόντων, το αρμόδιο Υπουργείο υποστηρίζει ότι οι έλεγχοι είναι πλήρεις, κάτι που όμως μπορεί και να μην ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, ολοκληρώνοντας τις μαραθώνιες επαφές του δήλωσε:

«Με τις συναντήσεις που καθημερινά κάνω, δείχνω τον μοντέλο διοίκησης που θα ακολουθήσω αύριο και ως Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας! Τα προβλήματα των πολιτών δεν επιλύονται, εάν προηγουμένως δεν τα μάθεις. Και για να τα μάθεις, δεν μπορείς να μένεις εγκλωβισμένος μέσα στην άνεση του γραφείου σου.

Είμαι άνθρωπος της δράσης και όχι της θεωρίας. Μόνο με συνεχείς επισκέψεις, με διαδοχικές επαφές, με δυναμική διεκδίκηση και ανυποχώρητη στάση απέναντι στους ταγούς της διοίκησης και της κεντρικής εξουσίας, μπορεί ένας Δήμαρχος να κερδίσει αυτά που δικαιούται ο Δήμος του.

Αυτό σκοπεύω να κάνω και αύριο, μετά την εκλογή μου ως Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας. Γιατί έχω μάθει να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μας και να πετυχαίνω με τη βοήθεια των συνεργατών μου!»

Φ. ΛΙΑΚΟΣ: Διαδοχικές επαφές, περιοδείες και συναντήσεις Φ. ΛΙΑΚΟΣ: Διαδοχικές επαφές, περιοδείες και συναντήσεις

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καζίνο Ρίου: Ολοι οι ελιγμοί με το «λουκέτο» στην εξώπορτα… Θα κληθούν οι εργαζόμενοι για... συμπαράσταση
39ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών: Στην Πανελλαδική «Σκυταλοδρομία του ΕΥ», ΦΩΤΟ
Πάτρα: Η εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου - ΦΩΤΟ
Πάτρα: Εντοπίστηκε πολεμικό βλήμα σε δασική έκταση