Φιλική νίκη για τις γυναίκες της Παναχαϊκής
Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι έδωσαν οι γυναίκες ομάδες βόλεϊ της Παναχαϊκής και του Απόλλωνα οι οποίες συναντήθηκαν στο κλειστό της ΠΓΕ.
Mε την ομάδα του Αγγελόπουλου έπαιξαν δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, η ακραία Μαρία Σπυρόπουλου και η πασαδόρος Ελένη Δόβρου οι οποίες θα ενισχύσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Οι κοκκινόμαυρες παρότι αντιμετώπισαν ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, επικρατήσαν με 3-0 σετ, στο κλειστό της ΠΓΕ.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Αγγελόπουλος): Δόβρου, Κατσή, Παπαϊωάννου, Παπαδόπουλου, Σπυρόπουλου, Μότση, Χρυσανθακόπουλου, Τσακούμη, Τούφα, Καρατάσιου, Σιμιγιάτου, Πατακοπούλου.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Καγιαλή): Χ. Μπρούμα, Η. Μπρούμα, Κουδούνα, Κούρκουλου, Ζαχαράκη, Παπαλεξάτου λίμπερο η Κουραχάνη (Πόλη, Σταματέλου, Ανδριόπουλου, Λινάρδου, Μ. Γκοτζοιά, Παππά).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Πως να φτιάξεις την ανάλυση και να μεγεθύνεις τις παλιές σου φωτογραφίες με AI
«Κουζίνα Αγάπης» με ένα κομμάτι της γιορτής αγάπης ΦΩΤΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Μωβ μέδουσες: Πώς να προστατευτείτε στην παραλία και τι να κάνετε σε περίπτωση τσιμπήματος
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
