Φλόριντα: Ξεβράστηκε κοκαΐνη αξίας 1 εκατ. δολαρίων σε ακτή κατά τη διάρκεια καταιγίδας
Κοκαΐνη αξίας 1 εκατ. δολαρίων ξεβράστηκε σε ακτή της Φλόριντα στη διάρκεια καταιγίδας
Κοκαΐνη αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ξεβράστηκε σε ακτή των εξωτικών νησιών Φλόριντα Κις, στο Μαϊάμι της Φλόριντα, στη διάρκεια της πρόσφατης καταιγίδας Debby.
Τα 25 πακέτα με τα 32 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν από έναν «καλό Σαμαρείτη», όπως είπε η τοπική αστυνομία, που δέχθηκε τηλεφώνημα από τον άνθρωπο που εντόπισε τα ναρκωτικά.
Η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη μέσα σε σακούλα σκουπιδιών ανάμεσα σε φύκια, φύλλα και άλλα συντρίμμια.
Η καταιγίδα Debby έφτασε στις ΗΠΑ ως τυφώνας κατηγορίας 1 το πρωί της Δευτέρας, με ανέμους να ξεπερνούν τα 80 μίλια την ώρα.
Έκτοτε έχει υποβαθμιστεί σε τροπική καταιγίδα, και φαίνεται ότι θα φέρει βροχή και πλημμύρες καθώς κατευθύνεται προς την Τζόρτζια, τη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα.
Τα ναρκωτικά ξεβράζονται συχνά στις παραλίες της νότιας Φλόριντα και στις γύρω περιοχές, καθώς οι λαθρέμποροι διακινούν τις ουσίες από τη Νότια Αμερική στις ΗΠΑ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Google αναγκάστηκε να αλλάξει τις αναζητήσεις στην Ευρώπη και μιλά για την μεγαλύτερη υποβάθμιση εδώ και 29 χρόνια
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Εορτασμός του Γενεσίου της Θεοτόκου από τον Φιλοδασικό Φτέρης Αιγίου ΦΩΤΟ
Έρευνα αποκάλυψε ότι τηλεοράσεις της LG κατέγραφαν ήχο ενώ ήταν κλειστές
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
