Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά: Η ανακοίνωση της εταιρείας Pal Παλαμήδης

Όλο το προσωπικό καλά στην υγεία του.

Κηφισιά - εργοστάσιο

Στις 12 Ιουνίου 2024, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της PAL Παλαμήδης στο Βιομηχανικό Πάρκο Κάτω Κηφισιάς.

Ανακοίνωση για τη μεγάλη φωτιά που κατέστραψε ολοσχερώς το εργοστάσιό της στο Πανόραμα Κηφισιάς την Τετάρτη (12.6.24) εξέδωσε η εταιρεία PAL Παλαμήδης, τονίζοντας πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και όλο το προσωπικό είναι καλά στην υγεία του.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της PAL Παλαμήδης ΑΕ, που ανήκει στον σύζυγο της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, η φωτιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου και αμέσως εκκενώθηκε ολόκληρο το κτίριο.

Με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τοξικά αέρια και για σήμερα.

Το κτίριο ήταν κατασκευασμένο από πυράντοχα υλικά που έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο, να περιοριστεί η πυρκαγιά και να μην επεκταθεί σε γειτνιάζοντες χώρους παραγωγής καθώς και όμορες επιχειρήσεις»

Παράλληλα, σύμφωνα με το newsit, σημειώνεται πως η παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου δεν έχει ανασταλεί. «Άμεσα θα προσεγγίσουμε το 100% των δυνατοτήτων της», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η εταρεία ευχαριστεί για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση.

φωτιά

Η ανακοίνωση της PAL Παλαμήδης

Στις 12 Ιουνίου 2024 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις μας στο Βιομηχανικό Πάρκο Κάτω Κηφισιάς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση και να ενημερώσουμε για τα εξής:

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και όλο το προσωπικό είναι καλά στην υγεία του.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο και αμέσως εκκενώθηκε το συγκεκριμένο κτίριο.

Το κτίριο ήταν κατασκευασμένο από πυράντοχα υλικά που έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο, να περιοριστεί η πυρκαγιά και να μην επεκταθεί σε γειτνιάζοντες χώρους παραγωγής καθώς και όμορες επιχειρήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τους πιλότους των ελικοπτέρων αλλά και την Ελληνική αστυνομία, την Πολιτική Προστασία και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό μας που έσπευσε στις εγκαταστάσεις μας ακόμη και από ρεπό και προγραμματισμένη άδεια, για να συνδράμει στην κατάσβεση.

Ευχαριστούμε επίσης, τον Δήμο Κηφισιάς για την αμέριστη συμπαράσταση και άμεση κινητοποίηση.

Ευχαριστούμε τον Δεδδηε για την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Η παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου δεν έχει ανασταλεί και άμεσα θα προσεγγίσουμε το 100% των δυνατοτήτων της.

Έχουμε από την πρώτη στιγμή τη στήριξη των ασφαλιστικών εταιριών Generali, Groupama, Εθνική ασφαλιστική, Ergo, με τη βοήθεια των οποίων άμεσα θα αποκαταστήσουμε την πλήρη λειτουργία μας, ώστε να επανέλθουμε στην προ της ζημίας κατάσταση.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους προμηθευτές μας που από την πρώτη στιγμή έχουν βρεθεί στο πλευρό της επιχείρησης.

 

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Αυτοψία σε φράγμα Πείρου-Παραπείρου και οικισμούς μετά τα 4,3 Ρίχτερ, άγνωστο το ρήγμα που έδωσε τον σεισμό

«Βράζει» το Αίγιο από καύσωνα… που υποχωρεί, λιγότερη ζέστη από αύριο αλλά μόνο για λίγες ημέρες

ΠΑΣΟΚ: Η επόμενη μέρα και τα «φλερτ» της ηγεσίας

Ευρωεκλογές: Πώς και γιατί η ακροδεξιά κέρδισε έδαφος στη νεολαία

Νωρίτερα οι συντάξεις Ιουλίου λόγω Αγίου Πνεύματος, οι ημερομηνίες