Φωτιά στη Λίμνη Ευβοίας: Φλόγες περικύκλωσαν πυροσβέστες – Τρεις τραυματίες
Οι φλόγες στην Εύβοια περικύκλωσαν το χωριό Κουρκουλοί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πυροσβέστες.
Οι φλόγες στην Εύβοια περικύκλωσαν το χωριό Κουρκουλοί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πυροσβέστες, πυροσβεστικά οχήματα και κατοίκους οι οποίοι ψάχνουν διέξοδο για να μπορέσουν να απομακρυνθούν.
Η φωτιά κύκλωσε τους πυροσβέστες μέσα στο χωριό, που έδωσαν μια πραγματική μάχη για να κρατήσουν τις φλόγες που είχαν αρκετά μέτρα ύψος αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σε αυτή την προσπάθεια τραυματίστηκαν 3 πυροσβέστες και ήδη μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας Μαντουδίου.
«Πρόκειται για πολύ ελαφράς μορφής εγκαύματα που δεν εμπνέουν ανησυχία και χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος, αλλά παραμένουν στο κέντρο Υγείας Μαντουδίου» επιβεβαιώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φώτης Σερέτης.
Την ίδια στιγμή επιχειρούν 3 καναντέρ και 1 ελικόπτερο και οι εκκλήσεις είναι συνεχείς, καθώς τα μέτωπα πολλαπλασιάζονται και καίνε ανεξέλεγκτα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
«Ο Μπογιατζής» επί σκηνής του θεάτρου Επίκεντρο+ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
iPhone Duo: Το «μυστικό» της Apple για να κρύψει την πτυχή της οθόνης
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του Παντοπώλη από τον Εμποροεπαγγελματικό – Επιχειρηματικό Σύλλογο Δ. Αιγιάλειας
