Φωτιά στον ΧΥΤΑ Φλόκα: Άμεση επέμβαση απέτρεψε τα χειρότερα
Αμεση κινητοποίηση των εργαζομένων και των αρχών αποφεύχθηκαν μεγάλες ζημιές
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Φλόκα στη Δυτική Αχαΐα, ωστόσο οι άμεσες ενέργειες των εργαζομένων συνέβαλαν ώστε το περιστατικό να αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά.
Με την ενεργοποίηση του μηχανισμού πυρόσβεσης και ασφάλειας, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβεστικά οχήματα, χωματουργικά μηχανήματα, οχήματα της Πολιτικής Προστασίας και υδροφόρες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Παρόν από την αρχή ήταν και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Αχαΐας (ΣΥΔΙΣΑ), Γρηγόρης Αλεξόπουλος, επιβλέποντας την εξέλιξη του συμβάντος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Tο εμβληματικό έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της οδού Ρίτσου ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
