Φωτήλας για Άραξο: Στο επίκεντρο η ενίσχυση και η αντιμετώπιση των προβλημάτων του αεροδρομίου

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής ΝΔ Αχαΐας πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αερολιμενάρχη του αεροδρομίου Αράξου, Γιώργου Γκουβίτσα.

fotilas-araxos

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής ΝΔ Αχαΐας πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αερολιμενάρχη του αεροδρομίου Αράξου, Γιώργου Γκουβίτσα προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του αεροδρομίου αλλά και τις άμεσες ανάγκες του εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων στουςνέους πυλώνες φωτισμού του αεροδρομίου οι οποίοι έχουν πλημμελή στήριξη, ενώ οι παλαιότεροι χρήζουν επισκευής στα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον στα προβλήματα που παρουσιάζονται και στις κλιματιστικές μονάδες των κτιρίων άφιξης και αναχώρησης, από την έλλειψη υλικών συντήρησης. Ενώ ο αερολιμενάρχης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αποψίλωση που επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί στον απαλλοτριωμένο χώρο των 260 στρεμμάτων, καθώς και στον έλεγχο των συστημάτων πυρόσβεσης.

Από την πλευρά του, ο Ιάσονας Φωτήλας δεσμεύτηκε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε άμεσα να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για την επίλυση των προεκτεθέντων προβλημάτων, αλλά και να στηρίξει τη ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου του Αράξου.

Ο κ. Φωτήλας και ο κ Γκουβίτσας συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκεί επαφή για την προώθηση θεμάτων του αερολιμένα και της περαιτέρω ενίσχυσής του.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ