Φρικτός θάνατος στο Ουζμπεκιστάν: Έμεινε εγκλωβισμένη για τρεις ημέρες σε ασανσέρ
Φριχτό θάνατο είχε μια ταχυδρόμος στο Ουζμπεκιστάν.
Μια 32χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε ασανσέρ στο Ουζμπεκιστάν.
Η Όλγα Λεοντίεβα, η οποία εργαζόταν ως ταχυδρόμος, καταγράφηκε στις 24 Ιουλίου να μπαίνει στο ασανσέρ, 9ώροφου κτιρίου στην Τασκένδη, για να παραδώσει αλληλογραφία. Ωστόσο, έπειτα τα ίχνη της χάθηκαν.
Οι συγγενείς της νεαρής γυναίκας δήλωσαν μετά από δύο ημέρες την εξαφάνιση της, με το πτώμα της να εντοπίζεται τελικά την επόμενη ημέρα μέσα στο ασανσέρ.
Πηγή, που επικαλείται η Daily Mail, υποστήριξε ότι για τρεις ημέρες «κανείς δεν άκουσε τις φωνές της για βοήθεια» και ο συναγερμός του ανελκυστήρα δεν ήχησε.
Σύμφωνα με αναφορές, ο εν λόγω ανελκυστήρας αντιμετώπιζε συχνά τεχνικά προβλήματα και δεν είχε καταχωρηθεί καταλλήλως. Οι βλάβες ήταν επίσης «συχνές», σύμφωνα με τη Γενική Εισαγγελία της Τασκένδης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νέες μεγάλες επιτυχίες για τον Αθηνόδωρο ΦΩΤΟ
Microsoft: Προσθέτει τα μοντέλα Grok σε Word, Excel και PowerPoint
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Σταύρος Ξαρχάκος για Γιώργο Μαζωνάκη: Αποχαιρετούμε πρόωρα δυστυχώς το τελευταίο λαϊκό είδωλο
Κώδικα δεοντολογίας για την AI έβγαλε η Microsoft: «Οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη σημασία »
