Γαλαμάτης – Πύργος: Ερχεται γενναίο πακέτο στήριξης του περιφερειακού Τύπου

Η στήριξη του περιφερειακού Τύπου αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, η οποία προχωρεί στην ψηφιακή αναβάθμιση των Μέσων της περιφέρειας.

γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

Ενα γενναίο πακέτο στήριξης του περιφερειακού Τύπου που θα εκδοθεί -αν όχι το τέλος του 2022- τον πρώτο μήνα του 2023, ανακοίνωσε χθες από τον Πύργο ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρης Γαλαμάτης.

Η στήριξη του περιφερειακού Τύπου αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, η οποία προχωρεί στην ψηφιακή αναβάθμιση των Μέσων της περιφέρειας. «Είναι ένα γενναίο πακέτο στήριξης, ένα «εξοικονομώ» για το χώρο του τύπου, αποκλειστικά για τα περιφερειακά ΜΜΕ», σημείωσε ο κ. Γαλαμάτης, οποίος υπήρξε ένας εκ των βασικών ομιλητών ημερίδας για τον περιφερειακό Τύπο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 120 χρόνων λειτουργίας της εφημερίδας «Πατρίς».

Ο κ. Γαλαμάτης αναφέρθηκε, επίσης, στη θέσπιση μητρώου του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, τονίζοντας ότι θα είναι η πρώτη φορά που η χώρα θα αποκτήσει ένα κανονικό μητρώο. «Για να φτάσει στη Βουλή σήμερα που μιλάμε προηγήθηκαν πολύωρες συζητήσεις με εκπροσώπους όλων των Μέσων», είπε. Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός του 2022.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments