Γάμος Κασσελάκη στα Χανιά: Στον Βοτανικό Κήπο η τελετή και η δεξίωση
Αγαπημένο μέρος του ζευγαριού Κασσελάκη – Τάιλερ ο Βοτανικός Κήπος Χανίων
Στις 29 Αυγούστου και στις 18:00 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο των Βοτανικών Κήπων των Χανίων η γαμήλια τελετή του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.
Το γλέντι του γάμου θα γίνει στον περίφημο Βοτανικό Κήπο, ο οποίος είναι από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού. Το εστιατόριο του Βοτανικού Κήπου προσφέρει εδέσματα μόνο με τοπικά υλικά. Αυτόν τον χώρο έχουν κλείσει για τις 29 Αυγούστου, που θα γίνει η απογευματινή τελετή και θα ακολουθήσει η δεξίωση.
Οι καλεσμένοι θα μπορούν να χαλαρώσουν στα μπαλκόνια του Βοτανικού Κήπου, από τα οποία θα απολαύσουν τη θέα αλλά και το φαγητό του εστιατορίου.
View Video – no integration ID provided
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πλατανιά Χανίων, Γιάννης Μαλανδράκης, μιλώντας στον «Alpha»: «Αυτά τα 200 στρέμματα γίναν κρανίου τόπος από μια μεγάλη πυρκαγιά. Έμειναν μόνο κάρβουνα. Ο ιδιοκτήτης και τα μέλη της οικογένειας αποφάσισαν αντί να ξαναφυτέψουν ελιές να δημιουργήσουν τους βοτανικούς κήπους και το πάρκο της Κρήτης, που έχει υποτροπικά φυτά, παραγωγικά που δίνουν καρπούς, βότανα, έχει μικρές τεχνητές λίμνες, έχει μέσα αρώματα και χρώματα του τόπου μας».
Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Εκτακτα μέτρα στα σχολεία για ναρκωτικά – «Μαύρα μεσάνυχτα»… είχαν οι εκπαιδευτικοί!
Βάρδα-μαζική δηλητηρίαση: Τι κατανάλωσαν τα 37 άτομα που κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας
Eurovision 2024: Με φαρυγγίτιδα και πυρετό η Μαρίνα Σάττι, διέρρευσε όλη η τελευταία πρόβα ΒΙΝΤΕΟ
Τι συμβαίνει τελικά με την Boeing; – Πληθαίνουν τα περιστατικά
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Nancy Grace Roman: Το νέο μεγάλο τηλεσκόπιο της NASA ετοιμάζεται για πτήση
Ο εορτασμός της Παναγίας της Νοτενιώτισσας από τον Σύλλογο Σκιαδιωτών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η μυστηριώδης εφαρμογή που εμφανίστηκε σε εκατομμύρια Android τι πραγματικά κάνει
Κατάνυξη στο πετρόκτιστο εκκλησάκι του Καλυβίτη
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Samsung ετοιμάζει επαναστατική οθόνη για το S27 που «επισκευάζει» μόνο του τις γρατζουνιές
