ΓΑΣ Πατρέας: Το νέο hot όνομα στον χώρο της γυμναστικής

Για νέες εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το αθλητικό κέντρο του Δήμου στου Λαδόπουλου ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6973 762087

ΓΑΣ Πατρέας: Το νέο hot όνομα στον χώρο της γυμναστικής

Οταν το 2019, ο Παναγιώτης Καδδάς και ο Νίκος Αντωνιάδης, πήραν την απόφαση να ιδρύσουν ένα νέο αθλητικό σωματείο στη γυμναστική, τον ΓΑΣ Πατρέας, έπαιρναν – χωρίς να το καταλάβουν – ένα μεγάλο ρίσκο.
Εκτός του ότι θα έπρεπε ένας νέος σύλλογος να μπει «σφήνα» και να γίνει γνωστός, ήρθε η πανδημία του κορονοϊού και τα πράγματα πήγαν πιο πίσω. Ομως κάθε άλλο παρά τα παράτησαν. Φέτος, ήταν ουσιαστικά η πρώτη χρονιά που ο σύλλογος ήταν τόσο ενεργός.

ΓΑΣ Πατρέας: Το νέο hot όνομα στον χώρο της γυμναστικής Πήρε μέρος στην προκριματική και τελικά φάση του πρωταθλήματος ενόργανης, καθώς και στο φεστιβάλ γυμναστικής.
«Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής, όπου θα μπορούν και τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες, όπως στα φεστιβάλ γυμναστικής», τονίζει ο Παναγιώτης Καδδάς, που ήταν αθλητής της ενόργανης και τώρα είναι και διαιτητής ποδοσφαίρου, από τους πιο γνωστούς της περιοχής μας.
Αυτή τη στιγμή στον ΓΑΣ Πατρέα υπάρχουν 50 παιδιά και η αθλητική δραστηριότητα θα ξεκινήσει πάλι τον Σεπτέμβριο.

ΓΑΣ Πατρέας: Το νέο hot όνομα στον χώρο της γυμναστικής Για νέες εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το αθλητικό κέντρο του Δήμου στου Λαδόπουλου ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6973 762087.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη εμφάνιση του συλλόγου στο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, ο απολογισμός ήταν ένα χρυσό και ένα χάλκινο στο άλμα, που κατέκτησε η Ελεονώρα Μπούσια, τέταρτη θέση στο δίζυγο για την Ουρανία Καλαντώνη (7η στο σύνθετο ατομικό), 9η θέση στη δοκό για την Ειρήνη Κούλη και μια πολύ καλή πρώτη παρουσία για την Ειρήνη Γούργαρη.
Εκτός από τον Παναγιώτη Καδδά, προπονητές του συλλόγου είναι ο Νίκος Αντωνιάδης, Μαρία Μπέτση, Αδαμαντία Τσουκαλά.

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ