Γενικό «άνοιγμα» στο ποδόσφαιρο στις 6/11 ή νωρίτερα
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δώσει στη δημοσιότητα η SL2, θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές μεσοβδόμαδα (Τετάρτη)
Παρά τις απειλές του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού ότι θα κινηθούν νομικά, η Super League 2 δείχνει αποφασισμένη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 6 Νοεμβρίου, καθώς ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγωνιστικών μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα ισχύσουν; Θα δείξει.
Αυτό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι πάμε για «άνοιγμα» του ποδοσφαίρου (Super League 2, Γ’ Εθνική, τοπικά) στις 6 Νοεμβρίου, ακόμα κι αν δεν είναι τίποτα σίγουρο. Στην Ελλάδα είμαστε… Τα τοπικά ίσως ξεκινήσουν και νωρίτερα.
Αν ισχύσει, η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει τα Χανιά την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και στις 13 του ίδιου θα υποδεχθεί την Επισκοπή. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δώσει στη δημοσιότητα η SL2, θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές μεσοβδόμαδα (Τετάρτη) στις 21/12, στις 4/1 και στις 19/4, ενώ το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Αντάμωμα στο λιβάδι της Λουκά στο Βραχνί ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Πολιτιστική εκδήλωση των Μιτοπολιανών στο Μαζαράκι ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
