Γεωργαντάς: Στόχος οι 2 εκατομμύρια εμβολιασμοί μηνιαίως
![Γεωργαντάς: Στόχος οι 2 εκατομμύρια εμβολιασμοί μηνιαίως](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2021/06/image-625372.jpeg)
Για τον στόχο να διενεργούνται 2 εκατομμύρια εμβολιασμοί τον μήνα μίλησε ο Yφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.
Από την αρχή της εβδομάδας μέχρι και χθες το βράδυ 14/4 έχουν διατεθεί συνολικά περίπου 910 χιλιάδες self test, διευκρίνισε ο υφυπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπενθυμίζοντας πως από τη Δευτέρα έως και σήμερα το πρωί μαθητές και εκπαιδευτικοί προμηθεύονται 2 τεστ.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, η διαδικασία βαίνει με θετικό τρόπο» τόνισε ο Υφυπουργός και πρόσθεσε πως πολύ λίγοι πολίτες δεν δήλωσαν αποτελέσματα και σε πολλές περιπτώσεις από αυτές εκτιμάται πως υπήρξε αστοχία όσον αφορά την διαχείριση του συστήματος κι όχι απροθυμία.
Ο κ. Γεωργαντάς επεσήμανε πως από Δευτέρα 26/4 τα self test θα γίνονται υποχρεωτικά σε πολλές κατηγορίες εργαζόμενων .
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News