Τι απάντησε ο Ανδρουλάκης όταν ρωτήθηκε για τον Κασιδιάρη…
«Αξίζει κάποιοι να επικροτούν έστω και με ένα like τους οπαδούς του Χίλτερ που κατέσφαξαν τον ελληνικό λαό;»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε σχετική ερώτηση για την ακροδεξιά και την αποφυλάκιση Κασιδιάρη, έδωσε την εξής απάντηση στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
«Όταν επιχαίρεις με τη ρητορεία του Τραμπ, της Λεπέν και άλλων πολιτικών σε παγκόσμιο επίπεδο που ανοίγουν το δρόμο στη μισαλλοδοξία, στην ακροδεξιά και στην απανθρωπιά, τότε μην ρίχνεις κροκοδείλια δάκρυα όταν αυτές οι δυνάμεις αποκτούν ακροατήριο και στην πατρίδα σου.
Το ΠΑΣΟΚ ουδέποτε δεν θεώρησε ότι αυτές οι δυνάμεις έχουν κάτι να προσφέρουν στον κόσμο.
Το μήνυμά μου λοιπόν σε κάθε Έλληνα και ιδιαίτερα στη νέα γενιά είναι να σκεφτούν: Αξίζει να επικροτούν έστω και με ένα like τους οπαδούς του Χίλτερ που κατέσφαξαν τον ελληνικό λαό; Αξίζει να κάνουν like σε αυτούς που χαιρετούν ναζιστικά; Έχουμε μια ιστορία.
Αυτός ο λαός και η εθνική του αντίσταση ήταν από τις πιο ισχυρές σε όλη την Ευρώπη. Με βαρύ φόρο αίματος. Πρέπει να σκεφτούν εάν αξίζει να κάνουν έστω και ένα like σε δολοφόνους».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Roblox, Fortnite και Minecraft δεν είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε
Η Ολυμπία Οδός στον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος»
Επιστροφή ενοικίου 2026: ποιοι δικαιούνται, πόσα και πότε πληρώνεται
Νέα τεχνολογία μειώνει την μυρωδιά των σκουπιδιών ακόμη και τις ζεστές ημέρες
Πρώτη γενική συνέλευση για την ΑΜΚΕ «Αχαϊκό Ελαιόλαδο» στην Πάτρα:
