Γεωργιάδης: «Συνεχείς οι έλεγχοι της ΔΙΜΕΑ, δεν παρατηρήθηκαν παραβάσεις»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στους συνεχείς ελέγχους της ΔΙΜΕΑ που πραγματοποιούνται τις εορταστικές ημέρες.

adonis

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε όλους τους ελέγχους που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου από τη ΔΙΜΕΑ, τονίζοντας πως δεν έχουν σημειωθεί παραβάσεις.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε σε αναρτήσεις του στα social media ότι οι έλεγχοι της ΔΙΜΕΑ στα μαγαζιά ήταν συνεχείς ως τώρα και θα είναι συνεχείς όλες τις ημέρες των εορτών. Από την άλλη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι δεν παρατηρήθηκαν παραβάσεις.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε όπως αναφέρει το newsit.gr, ότι οι έλεγχοι της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) ήταν συνεχείς και θα είναι συνεχείς και τις υπόλοιπες ημέρες των εορτών. Οι έλεγχοι μάλιστα θα συνεχιστούν όπως και τώρα πρωί και βράδυ.

Από την άλλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και «δεν παρατηρήθηκαν παραβάσεις» στους ελέγχους της ΔΙΜΕΑ στα μαγαζιά. Όπως επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έγιναν μόνον «αυστηρές συστάσεις».

Στις 24 Δεκεμβρίου έγιναν έλεγχοι της ΔΙΜΕΑ σε εμπορικό κέντρο αλλά και στην Ερμού, στη Μητροπόλεως και στον πεζόδρομο της Αιόλου ενώ τις βραδυνές ώρες τα κλιμάκια πραγματοποίησαν ελέγχους στις περιοχές του ΦΙΞ, και Νέα Σμύρνης στις πλατείες και στις 25 Δεκεμβρίου, έγιναν έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα.

 

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments