Γερμανός διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Η ΚΕΔ γνωστοποίησε ότι ο Γερμανοός Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ την Τετάρτη (24/5) στο Πανθεσσαλικό.
Βοηθοί του θα είναι ο Μαρκ Μπορσχ και ο Στέφαν Λουπ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου. Διαιτητής VAR ορίστηκε ο Γερμανός Πέρι Γκίντερ, ενώ βοηθός του θα είναι ο Βασίλης Νικολακάκης.
Ο 47χρονος Γερμανός διαιτητής σφυρίζει για πέμπτη φορά παιχνίδι ελληνικής διοργάνωσης, καθώς μέχρι στιγμής έχει οριστεί σε τέσσερα παιχνίδια για τη Super League 1.
Πρώτος του αγώνας στην Ελλάδα ήταν τον Ιανουάριο του 2021 σε μια νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο Φάληρο με 3-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Την επόμενη σεζόν 2021/22 σφύριξε το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης τον Φεβρουάριο του 2022, το οποίο έληξε 0-0.
Ο ίδιος διαιτητής σφύριξε ξανά σε ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην ίδια σεζόν, αυτή τη φορά στα play-offs και στη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ με 1-0. Στην Ελλάδα τελευταίο του ματς ήταν φέτος, στις 8 Μαΐου στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 1-0.
www.sport24.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Πάτρας δύο «παράνομοι» εραστές ΦΩΤΟ
Δείτε ακριβώς τι συμβαίνει στο συκώτι σας όταν πίνετε καφέ κάθε μέρα
OpenAI: Ο Σαμ Άλτμαν ανοίγει τη συζήτηση για «φρένο» στην προηγμένη AI
Το Σωματείο «Ηλιαχτίδα» γιόρτασε 30 χρόνια προσφοράς και στήριξης ΑμεΑ στην Πάτρα ΦΩΤΟ
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
