Γεροβασίλη: Η ενότητα στο ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάζεται
Τι είπε η Όλγα Γεροβασίλη, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του κόμματος
«Είχαμε μία δύσκολη συνεδρίαση και γενικά διανύουμε μία δύσκολη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο κάνουμε αυτοκριτική», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του κόμματος.
«Προφανώς και θα βρούμε στον δρόμο μας και θα συγκλίνουμε. Η ενότητα δοκιμάζεται, δεν κρύψαμε τις διαφορετικότητές μας κάτω από το χαλί στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μονοπρόσωπος ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα δημοκρατικό κόμμα, υπάρχουν αποχρώσεις και σε εμάς αυτό εκφράζεται εντονότερα. Έχουμε συναίσθηση ότι μπορούμε να ασκήσουμε μία υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση», πρόσθεσε, μιλώντας στον Σκάι.
Σχετικά με το αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ η ίδια σχολίασε: «Εκτιμώ ότι θα διατηρήσουμε την αυτονομία μας, ακριβώς όπως θα κάνει και το ΠΑΣΟΚ».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ενιαίου χώρου «Θα έχουμε για πρόεδρο τον κ. Κασσελάκη», πρόσθεσε.
Για το γάμο Κασσελάκη-Τάιλερ
«Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ πως θα παντρευτεί σήμερα με τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη. Εμείς είμαστε υπέρ των γάμων ομοφυλόφιλων, η ΝΔ δεν τολμάει να φέρει το νόμο για τον γάμο στην Ελλάδα ώστε να γίνουμε Ευρώπη», είπε η κ. Γεροβασίλη.
«Όταν υπάρχει νίκη ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι οφείλεται στον ίδιο, όμως όταν υπάρχει ήττα οφείλεται στους άλλους. Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει ποτέ ”εμείς”, διδάσκει αλαζονεία», δήλωσε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το IMDb ανοίγει τις πόρτες σε streamers, TikTokers και influencers
Το 24ο Καρδιολογικό Συνέδριο στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
iPhone 18 Pro: Variable aperture, smart focus και Pro Controls άλλαξαν τη φωτογραφία
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών για τη νέα σχολική χρονιά ΦΩΤΟ
