Για τον Ανθρωπο με την αδιάλειπτη προσφορά και πραγματικό Φίλο Λάμπη Παπαδόπουλο

Ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος στέλνει επιστολή στην “Π” για τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου Λάμπη Παπαδόπουλο.

Εκείνο το βράδυ το νήμα κόπηκε απότομα… αλλά κάποιος που μας βλέπει όλους από εκεί ψηλά, αποφάσισε να διορθώσει την αδικία και λίγο καιρό αργότερα, να δέσει και πάλι το νήμα για να συνεχίσει το έργο και την προσφορά του ο Ανθρωπος.

Η δυναμική στον χαρακτήρα του και η αγαστή συνεργασία με την ομάδα του, λειτούργησε απρόσκοπτα και έφερε καρπούς. Το κλωνάρι που φυτεύτηκε, τελικά δεν έσπασε αλλά έγινε δέντρο μεγάλο και θεριό και έβγαλε καρπούς, για να κρατήσει στα κλαριά του όλο το βάρος και τις καθημερινές αγωνίες της μικρομεσαίας εμπορικής και επιχειρηματικής επιχείρησης.

Ο Λάμπης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, μαζί με την υπέροχη ομάδα του, στα μέσα της θητείας τους, έχουν καταφέρει να αλλάξουν τη ματιά μας, για τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας. Μαχητικός νυχθημερόν, αφού δεν κοιμάται πάνω από πέντε ώρες την ημέρα, για να φέρει εις πέρας όλες τις καθημερινές καινούργιες προκλήσεις, σε συνδυασμό με τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του που δεν είναι και λίγες. Θα τον χαρακτήριζα τολμηρό, γενναίο, ακούραστο και ακμαιότατο ηγέτη και επειδή έχω μάθει στην ζωή μου να λέω την αλήθεια όσο ωμή και αν είναι, ομολογώ ότι υπήρξαν φορές που τον ειρωνεύτηκα, που τον έκρινα αδιάκριτα, που τον εξέθεσα ακόμα και στις ιδιωτικές συνομιλίες μας, όπου λειτούργησε ο απρόβλεπτος παρορμητισμός μου, μεταξύ σωστού και λάθους! Ομως απέδειξα στον εαυτό μου ότι σε αυτές τις περιπτώσεις τον αδίκησα κατάφωρα και η ΣΥΓΝΩΜΗ μου προς το Πρόσωπό του ήταν και είναι επιβεβλημένη, που δεν τον πίστεψα στο 100%.

Ομως ο Λάμπης Παπαδόπουλος δικαίωσε την αρχική δυσπιστία μου και τον παρορμητισμό μου, με το πολυσχιδές έργο του. Καθημερινός αγώνας από το πιο μικρό λιθαράκι έως και την πιο βαριά πέτρα, δίπλα σε όλους μας, με ηγετική παρουσία στις ενημερώσεις και εμπορικές πρωτοβουλίες, μέσω των ΜΜΕ στην Αιγιάλεια, την Αχαία και Πανελλαδικά, τις επικοδομητικές και ουσιώδεις παρεμβάσεις του στα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας μας, στην ΕΣΕΕ καθώς και σε άλλους Οργανισμούς και Φορείς, Υπουργεία στην Κυβέρνηση και όπου απαιτείται η παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, με σκοπό και γνώμονα την στήριξη και την επίλυση μικρών και μεγάλων καθημερινών προβλημάτων που δεν τελειώνουν ποτέ και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν το Εμπόριο και την Επιχειρηματικότητα.

Χωρίς να θεωρηθεί ότι «ευλογάμε τα γένια μας» εδώ χρειάζεται ένα μεγάλο ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ/ΟΥΜΕ γιατί χρειάζεται να του το πούμε αν και δεν το επιζητεί, γιατί αυτές τις δύσκολες στιγμές για την μικρομεσαία επιχείρηση, το έχει ανάγκη για να τονώσει την δύναμή του και το έχω και εγώ/εμείς ανάγκη για να τονώσουμε την επιθυμία μας να στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνει για εμάς στα μαγαζιά μας. Τον Ανθρωπο με την αδιάλειπτη προσφορά και πραγματικό Φίλο Λάμπη Παπαδόπουλο. Το Εμπόριο για τον Λάμπη, είναι ο καρπός που φύεται, που περιποιείται, που μεγαλώνει, που αναπτύσσεται και στο τέλος απολαμβάνει τους καρπούς που με τόσο αγάπη και μόχθο πάσχισε για το ιδανικό αποτέλεσμα!

Ηγέτης δεν γεννιέσαι… γίνεσαι και αυτό το έχει καταφέρει με την Αξία του και του το αναγνωρίζει καθημερινά η τοπική και όχι μόνο κοινωνία!

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop