Γιάννης Λιβαθινός: «Δίκαιη η νίκη μας, μπράβο στους παίκτες»
Από σήμερα η ομάδα κοιτάζει τον επόμενο αγώνα με το Παγκράτι

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη του ΑΟ Αιγιαλέων επί των Νέων Βύρωνα εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Λιβαθινός, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ.
Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο άγχος που παρουσίασαν οι παίκτες του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά και στη σημαντική βελτίωση της απόδοσής τους στη συνέχεια, η οποία οδήγησε στην ανατροπή και την κατάκτηση της νίκης.
Τρίποντο με ανατροπή στην πρεμιέρα για τον ΑΟ Αιγιαλέων
«Ξεπεράσαμε το άγχος και την πίεση που πάντα δημιουργούνται στις πρεμιέρες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Λιβαθινός και πρόσθεσε:
«Έπειτα από το πρώτο σετ ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας. Δίκαια πετύχαμε καθαρή νίκη».
Παράλληλα, ο προπονητής του ΑΟ Αιγιαλέων εμφανίστηκε συγκρατημένος ενόψει της συνέχειας, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του βρίσκεται ακόμη στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης.
«Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Στόχος μας είναι από προπόνηση σε προπόνηση και από αγωνιστική σε αγωνιστική να γινόμαστε καλύτεροι», υπογράμμισε.
Η νικηφόρα πρεμιέρα δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις για τη συνέχεια, με τον ΑΟ Αιγιαλέων να επιδιώκει να χτίσει πάνω στο πρώτο επιτυχημένο αποτέλεσμα και να παρουσιάσει ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στις επόμενες αναμετρήσεις.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News