Γιώργος Τσίπρας: «Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι δολοφονία χαρακτήρα»

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως απέκτησε μια έμμισθη σχέση με το κόμμα, μετά την εκλογή Κασσελάκη και είπε πως δεν, «έπεσε από τα σύννεφα» με την σημερινή απόφαση

Τσίπρας

Ο Γιώργος Τσίπρας μίλησε στην εκπομπή «Prime» του ΕΡΤNews και στον Κ. Λασκαράτο μετά τη λύση σύμβασης εργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη να μπούμε σε λεπτομέρειες. Εγώ έχω κάνει μια σχετική δήλωση. Δηλαδή μετά από μια ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, ειδοποιήθηκα μετά από δέκα λεπτά, ότι λύεται σύμβαση εργασίας. Κυκλοφόρησε κάποια διαρροή από κύκλους της Κουμουνδούρου, στην οποία δεν θέλω να απαντήσω γιατί ακριβώς η Κουμουνδούρου δεν είχε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είναι επτά προτάσεις, επτά ψέματα δηλαδή. Είναι αθλιότητες και μάλιστα παιδαριώδης δολοφονία χαρακτήρα», δήλωσε αρχικά.

«Αν τολμάνε ας κάνουν επίσημη ανακοίνωση», ανέφερε στη συνέχεια ο ίδιος.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως απέκτησε μια έμμισθη σχέση με το κόμμα, μετά την εκλογή Κασσελάκη και είπε πως δεν, «έπεσε από τα σύννεφα» με την σημερινή απόφαση, καθώς «μπορεί να υπήρχε η λίστα ήδη πριν τις εκλογές και μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι». «Δηλαδή όποιος δεν είναι απολύτως της γνώμης του προέδρου. Οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν ωστόσο, με αυτά τα οποία αναφέρονται», εξήγησε.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως: «Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά, πολλά χρόνια και μάλιστα στο πρώτο συνέδριο ήμουν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Δεν σκοπεύω να πάω κάπου αλλού. ΣΥΡΙΖΑ είμαι και ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνω».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Πατρών-Πύργου: Θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος του Αλισσού – Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και Αστυνομία στο σημείο

ΚΕΤΧ Πάτρας: «Υπόλογοι» οι βουλευτές για τον επικίνδυνο αμίαντο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα μετά τον Θεοχαρόπουλο

Σαν σήμερα 19 Ιουνίου 1938 η Ιταλία νικά την Ουγγαρία με 4-2 στο Παρίσι και κατακτά το 3o Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, τι άλλο συνέβη