Γλυφάδα: Δύο συλλήψεις για το διπλό φονικό
Φαίνεται πως οι δράστες είχαν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας.
Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές σχετικά με το διπλό φονικό που εκτυλίχθηκε το πρωί στην Άνω Γλυφάδα.
Ειδικότερα, πρόκειται για άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από το πρωί από την Αστυνομία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι άνδρες Τουρκικής καταγωγής όπως και τα θύματα άλλωστε.
Φαίνεται μάλιστα πως οι δράστες είχαν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας.
Οι Αρχές αναζητούν τουλάχιστον ακόμη δύο άτομα που εικάζουν πως συμμετείχαν στο μακελειό που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου στην Άνω Γλυφάδα και είχε ως αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ένας ακόμη να τραυματιστεί σοβαρά.
Νέα βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας
Δύο νέα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της αιματηρής επίθεσης που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου στη Γλυφάδα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Από την ένοπλη συμπλοκή έχασαν την ζωή τους δύο άνθρωποι ενώ ακόμη ένας τραυματίστηκε. Ακόμη, η αστυνομία έχει προβεί σε τρεις προσαγωγές Τούρκων υπηκόων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Αυτή την ώρα, σύμφωνα με το Newsbomb.gr, οι αστυνομικοί ερευνούν εξονυχιστικά ένα διαμέρισμα, στην οδό Μικράς Ασίας, στη Γλυφάδα. Πρόκειται για διαμέρισμα το οποίο ενοικιάζεται στο airbnb και στο οποίο πιθανότατα διέμεναν τα θύματα.
Το Newsbomb.gr εξασφάλισε ακόμη δύο βίντεο από την στιγμή της αιματηρής επίθεσης. Στα βίντεο τα οποία είναι από τις κάμερες ασφαλείας ενός ιδιωτικού πάρκινγκ κατοικίας και από τις κάμερες ασφαλείας ενός περίπτερου, ακούγονται πολλοί πυροβολισμοί – γύρω στους 30 – , ενώ στο τέλος απεικονίζεται ένας άνδρας ο οποίος τρέχει να διαφύγει, είτε για να βρεθεί σε ασφαλές σημείο, είτε για να φύγει από τον τόπο του εγκλήματος και να αποφύγει τις Αστυνομικές Αρχές.
Διαβάστε επίσης:
Γλυφάδα: «Γρήγορα παιδιά τον σκότωσαν», ντοκουμέντα από τη στιγμή των πυροβολισμών ΒΙΝΤΕΟ
Ερευνα: Ζητούμενο τα ψυχομετρικά τεστ στην ΕΛΑΣ, στην «Π» εξηγούν και αναλύουν ειδικοί
Κατερίνα Καινούργιου: «Ανυπομονώ να κάνω ένα παιδάκι και να είναι Χριστούγεννα» ΒΙΝΤΕΟ
Ηλεκτρικό ρεύμα: Δείτε τις επιδοτήσεις για το Δεκέμβριο
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Μεταμορφώσεως του Κυρίουκλήρος και λαός στη Ζαρούχλα ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
22ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα στην Κλειτορία
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
