Η ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ κοντά σε Ρουμελιώτη

ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Κώστα Ρουμελιώτη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και σήμερα-αύριο, εκτός απροόπτου, αναμένεται να κλείσει θετικά η υπόθεση!

Ο Κώστας Ρουμελιώτης είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες και πάντα στις ομάδες που ήταν, του άρεσε να κάνει χώρο και να δίνει ρόλο σε νεαρούς παίκτες, γεγονός που εκτιμήθηκε από τη διοίκηση της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ.

Τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στα Φανάρια Νάξου στη Νational League 1. Παλαιότερα έχει εργαστεί σε Πανελλήνιο, Αιγάλεω, Καρδίτσα (την οδήγησε από τη Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική), Κορωπί, Κρόνο, Κόρινθο, Περιστέρι, Ακαδημία Ηλιούπολης (Α1 Εθνική Γυναικών), Πανιώνιο (Α1 Εθνική Γυναικών). Ακόμη έχει διατελέσει στο παρελθόν τεχνικός διευθυντής στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Απόλλωνα.

Η επικείμενη συμφωνία της ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ με τον Κώστα Ρουμελιώτη σημαίνει ότι ανεβαίνει και ο πήχης για την Ενωση, που λογικά τη νέα σεζόν θα έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στη National League 2.