Η Χριστίνα Αλεξοπούλου έφτασε μέχρι το Luben – Η Porshe, η βόλτα και η «βαθμολογία» ως Υφυπουργός

Η γνωστή ιστοσελίδα παρουσιάζει τα γεγονότα της Λέσβου, εκτιμά ότι «δεν έσκισε» στα καθήκοντά της ως Υφυπουργός και προβλέπει ότι θα μείνει εκτός κυβέρνησης στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Αλεξοπούλου

Μέχρι το luben.tv έφτασε η χάρη της Αχαιής Υφυπουργού Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου για την προεκλογική βόλτα με Porshe που έκανε προ ημερών στο νησί της Λέσβου.

Η γνωστή ιστοσελίδα, με το ιδιαίτερο ύφος που σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, παρουσιάζει τα γεγονότα, εκτιμά ότι «δεν έσκισε» στα καθήκοντά της ως Υφυπουργός και προβλέπει ότι θα μείνει εκτός κυβέρνησης στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Luben.tv αναφέρει:

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είχαμε πάρει καν πρέφα ότι είχε γίνει αυτό το σκηνικό. Πριν 10 μέρες, η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφτηκε τη Λέσβο στα πλαίσια της προεκλογικής της τουρνέ. Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, επιχειρηματίας του νησιού την πήρε με μια Πόρσε (τύπου SUV από ό,τι βλέπουμε), η οποία (για κάποιο αλλόκοτο λόγο) φαίνεται ότι ανήκει στη διοίκηση του ΚΤΕΛ Λέσβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνοδεία της, δηλαδή ο βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος κινήθηκαν με πολύ πιο ταπεινά μέσα. Ο πρώτος κινήθηκε με το δικό του αυτοκίνητο (μάρκας Skoda) και ο δεύτερος με το μηχανάκι του. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η κ. Αλεξοπούλου πήγε σε όλες τις συναντήσεις με την Πόρσε. Όπως σχολίασαν τα ίδια μέσα, «η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει τη βόλτα».

Αλεξοπούλου Porshe

Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα (και το θέαμα) σχολιάστηκε τόσο πολύ στο νησί που τελικά οι ενστάσεις έφτασαν ως το Μαξίμου. Συνέπεια αυτού (μαζί με το ότι ο απολογισμός της κυβέρνησης δείχνει να είναι ότι κ. Αλεξοπούλου δεν έσκισε κιόλας στο υπουργείο της) είναι ότι στον επόμενο ανασχηματισμπο, η υφυπουργός θα μείνει εκτός κυβέρνησης. Αυτά έχει η ζωή.

Πάντως, ο δημοσιογράφος Σταύρος Παπαντωνίου που υπογράφει τη στήλη Θεωρείο στην Καθημερινή είχε να προσθέσει ότι κι άλλοι τα έκαναν αυτά, χωρίς να παίξει drama:

«Και άλλο υπουργός έχει εμφανιστεί κατά κόρον με Πόρσε, αλλά δεν άνοιξε μύτη. Αλλά και αυτός- για διαφορετικούς λόγους- φαίνεται ότι δε θα συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση.»

 

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αχαΐα: Η κατάθεση του φίλου του «εξαφανισμένου» ψαροντουφεκά – «Αναψα τον φακό και είχε χαθεί» ΦΩΤΟ

ΠΑΣΟΚ: Θέμα ηγεσίας θέτουν Κωνσταντινόπουλος και Παπανδρέου, η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη

Δήμος – ΣΚΕΑΝΑ: Τα «τσούγκρισαν» μέσα για τα τραπεζάκια έξω

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα ,πού περιμένουμε 43άρια, πρόγνωση ανά ημέρα

Χανιά: Δύο άτομα κρατούνται για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη μετά από συμπλοκή