Η δική μου ανάγνωση στα γεγονότα για τον βιασμό της 24χρονης

Ο Θεόδωρος Καμπέρος, είναι Προϊστάμενος της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας

Η Είδηση της επικαιρότητας (Πίσω από τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλο κύκλωμα από
επιχειρηματίες, πολιτικούς και ανθρώπους της show biz οι οποίοι ναρκώνουν και βιάζουν νεαρές
κοπέλες).

Προφανώς όλα τα παραπάνω όσον αφορά την έκταση και την διαπλοκή του εγκληματικού φαινομένου , μέλει να διερευνηθούν και να αποδειχθούν , ωστόσο τα στοιχεία που προκύπτουν από την υπόθεση που απασχολεί την επικαιρότητα είναι αδιάσειστα .Και εδώ γεννάτε ένα πολύ δυνατό ερώτημα ….γιατί έτσι ,γιατί με αυτόν τον τρόπο;;;;

Με την πρώτη ματιά οι εμπλεκόμενοι είναι άτομα που μπορείς να τα θεωρήσεις απόλυτα ευνοημένα, από την ζωή, την καταγωγή, το περιβάλλον που μεγάλωσαν σ’ έναν κόσμο απόλυτου ανταγωνισμού που η επιτυχία είναι συνώνυμη της ισχύος, της εξουσίας και του πλούτου, αυτοί διαθέτουν σαφώς όλο το οπλοστάσιο. Είναι πλούσιοι, γόνοι επιφανών οικογενειών, επώνυμοι, κοινωνικά προβεβλημένοι και πολιτικά δικτυωμένοι. Το σημαντικότερο είναι νέοι καιευπαρουσίαστοι.

Πρακτικά η περιγραφή τους πλησιάζει να αντιπροσωπεύει το όνειρο, την εξιδανικευμένη φαντασίωση ενός πολύ μεγάλου μέρους νεαρών και όχι μόνο, γυναικών σε όλα τα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα για τον άντρα , τον σύντροφο, τον εραστή.

Άρα, από την μεριά των συγκεκριμένων ανδρών της περίπτωσης μας η ζωή τους φαίνεται να είναι ευνοϊκή και στον έρωτα, αφού θεωρητικά μπορούν «να έχουν» έναν πολύ μεγάλο αριθμό
γυναικών μόνο με τα «Προσόντα» που προανέφερα και επιπλέον είναι, σε θέση ισχύος να διεκδικήσουν και οποιαδήποτε άλλη επιθυμούν, εντός η εκτός του κύκλου τους, που ζητάει επιπλέον εχέγγυα για να πεισθεί και να ενδώσει .

Και εδώ τελειώνει η λογική ανάλυση των στοιχείων και των γεγονότων και ξεκινάει το σκοτεινό έρεβος της ψυχής.

Τι είναι ο έρωτας;;;; εννοώ στενά την ερωτική πράξη, τη σαρκική συνεύρεση, την ευκαιριακή, την πρόσκαιρη, που διακατέχεται μόνο από ένα ένστικτο για ικανοποίηση;;;

Τι μπορεί να είναι ακόμα σε οποιαδήποτε υποτιμημένη, ταπεινή, διασταλτική, συμβιβασμένη, εξαγορασμένη, μορφή της;;;

Όσο και να το ψάξω στο μυαλό μου, στη φαντασία μου ,η ερωτική πράξη ακόμα και κάτω από όποια συνθήκη και έκπτωση δεν μπορεί παρά να είναι έκρηξη ενέργειας, ανταλλαγή, κίνηση, παλμός, λαχανιασμένη ανάσα ….. Ζωή!!!!!

Και διαβάζουμε για ναρκωμένες κοπέλες …για κοπέλες που βιάζονται ….ομαδικά ….άψυχες …σαν
πτώματα σε νεκροτομείο !!!! Και σκέπτεσαι τι είναι αυτό πάλι , πως μπορεί να συμβαίνει , γιατί;;;

Είναι η ένδειξη μιας οκνηρίας, της απόλυτης τεμπελιάς ,νέων ανθρώπων που τα βρήκαν έτοιμα και βαριούνται καν να διευθετήσουν θα έλεγα, παρά να διεκδικήσουν, έστω μια πρόσκαιρη ερωτική συνεύρεση, απλά και υπό αμοιβή ακόμα, αφού στον δικό τους κόσμο όλα αγοράζονται;;; Ισχύει αυτό …σίγουρα… όμως φοβάμαι πως είναι ακόμα χειρότερα .

Αν και το σκοτάδι είναι αβυσσαλέο, μπορείς να διακρίνεις την απόλυτη αλαζονεία συνδυασμένη με την υπεροψία σε ένα εγωκεντρικό στα όρια του αυτισμού, κελύφους που τους περικλείει.

Δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα της ζωής, της παρουσίας, μέσα από τη λειτουργία των αισθήσεων του άλλου στην διάρκεια μιας πράξης με καθε αυτού αυνανιστικά στοιχεία, που αφορά αυστηρά τους ίδιους. Μια εξελιγμένη μορφή δηλαδή της «πλαστικής κούκλας ηδονής» που ακούμε ότιδιατίθεται στο εμπόριο. Είναι αυτή η παγίδα τελικά της αίσθησης ανωτερότητας σε συνδυασμό με
την αυταρέσκεια και την ωραιοπάθεια που εγκλωβίζει τους ίδιους καταδικάζοντας τους σε μια διάσταση που το άλλο τους μισό ….μπορεί να είναι μόνο το είδωλό τους.

Δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα σε έναν ερωτικό σύντροφο να νιώθει , γιατί έτσι μπορούν να κριθούν να αμφισβητηθούν. Είναι ακριβώς ο φόβος που νιώθουν να αντικρίσουν , τα μάτια της συνειδητοποιημένης πόρνης – προλετάριου, γιατί αυτή είναι η δική της δύναμη. Καμία μοίρα δεν αντέχει στην περιφρόνηση ….για να παραφράσουμε τον μύθο του Σίσυφου. Έτσι λοιπόν πρέπει απλά να κατεβάσουν τον διακόπτη ….να σβήσει το ρεύμα …των αισθήσεων.

Και φυσικά όπως συμβαίνει πάντα οι θρασύδειλοι νιώθουν ασφαλείς όταν αποτελούν ομάδα. «Η ισχύς εν τη ενώσει» για να αιτιολογήσουμε και την ομαδικότητα της καταγγελλόμενης πράξης.

Όμως όλα αυτά αποτελούν πλέον χαρακτηριστικά μιας νέας τάξης ανθρώπων. Είναι η διαστρέβλωση αυτών ακόμα των φυσικών αισθήσεων και η καταδίκη , η αυτοεξορία σε ένα….διαφορετικό παράλληλο σύμπαν.Απλά δημιουργείται ένα νέο είδος ανθρώπων.

Φυσικά η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο και ελπίζω να σταθεί στο ύψος της . Όμως οι αιτίες αφορούν όλους μας …και δεν τελειώνουν με μια καταδίκη.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ