Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου ευχαριστήρια επιστολή σε Πελετίδη

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου

Η διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου με αφορμή τον εξοπλισμό στίβου που αποκτήθηκε από την δημοτική αρχή και διέθεσε προς την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για τον εξοπλισμό που διέθεσε ο Δήμος στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., ο οποίος ήταν άκρως απαραίτητος για τον στίβο, καλύπτοντας πάγιες ανάγκες των αθλητών/τριων  μας που γυμνάζονται στα στάδια της πόλης.

 

Το στρώμα του ύψους, ολυμπιακών προδιαγραφών, οι στυλοβάτες, ο ηλεκτρονικός μετρητής ύψους και οι 6 πήχεις κάλυψαν ανάγκες για υψηλού επιπέδου αγώνες που πραγματοποιούνται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Τα 50 εμπόδια επίσης, ολυμπιακών προδιαγραφών, το σετ ολυμπιακών βαρών και τα 4 πολύζυγα ήταν απολύτως απαραίτητα για την προετοιμασία των αθλητών/τριών μας όλων των κατηγοριών.

 

Η πολύ καλή συνεργασία μας με τη Δημοτική Αρχή, την Αντιδημαρχία Παιδείας, τη Διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και τη ΛΑΡ σε όλα τα επίπεδα μάς γεμίζει ελπίδες για περαιτέρω αναβάθμιση του Στίβου, όχι μόνο για την Πάτρα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή ευθύνης μας.

Και πάλι σας ευχαριστούμε».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ