Η Ενωση ανακοίνωσε Βασίλη Μπαρδάκα

Στην Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος σέντερ Βασίλης Μπαρδάκας, ενισχύοντας την ομάδα του Σπύρου Γκοργκόλη μέσα στη ρακέτα.

Η Ενωση ανακοίνωσε Βασίλη Μπαρδάκα Ο Βασίλης Μπαρδάκας ανακοινώθηκε από την Ενωση
Η αναλυτική ανακοίνωση της ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ:
«Η Α.Ε. Γλαύκου-Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Μπαρδάκα και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια της Ένωσης.
Ο γεννημένος την 16η Μαρτίου 2000 στην Κοζάνη, ύψους 2.04, παίκτης αγωνίζεται ως center. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Κοζάνης, ενώ σε πολύ νεανική ηλικία πήγε στον Προμηθέα Πάτρας, όπου κατέκτησε τα αργυρά μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων στα Τρίκαλα (2016) και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων στην Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης (2018), ενώ κατέλαβε και δύο 4ες θέσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων σε Καστοριά (2016) και Κατερίνη (2017) και αγωνίστηκε 3 φορές με την Εθνική Παμπαίδων σε φιλικό Τουρνουά το 2015. Όλες τις χρονιές αγωνίστηκε με τον Προμηθέα 2014 (θυγατρική ομάδα του Προμηθέα) στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καταλαμβάνοντας την 8η (2016), την 3η (2017) και την 5η θέση (2018) αντίστοιχα. Τα επόμενα 4 χρόνια αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική, αρχικά με το μητρικό σωματείο της Ένωσης, Έσπερο ΑΟΠΑ την περίοδο 2018-19 (11η θέση) και ακολούθως με την Παναχαΐκή Γ.Ε. τις σεζόν 2019-20 (9η θέση), 2020-21 (διακ.) και 2021-22 (5η θέση). Την φετινή αγωνιστική χρονιά 2022-23 αγωνίστηκε με τον Α.Ο. Αγρινίου στην Elite League (A2 Εθνική), έχοντας κατά μέσο όρο 4.7 πόντους, 3 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ και 0,4 κλεψίματα σε 13:24 λεπτά συμμετοχής».