Η Εθνική Ανδρών με «πολυβόλο» τον Ανδ. Μπιτσάκο νίκησε την Σλοβενία και ελπίζει
Ο πατρινός άσος σκόραρε πέντε φορές και ήταν ο πρώτος σκόρερ
Πρώτη νίκη για την Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες, που διεξάγονται στον Τάραντα της Ιταλίας, αφού επιβλήθηκε εύκολα της Σλοβενίας με 22-9, το απόγευμα της Κυριακής (30/8).
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που μετράει τρεις βαθμούς σε δύο αγώνες, χρειάζεται νίκη με αντίπαλο τη Σερβία την Τρίτη το απόγευμα (1/9, 18:30) προκειμένου να διεκδικήσει μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις στον Α΄Όμιλο, που οδηγούν στην ημιτελική φάση του τουρνουά. Σε αντίθεση περίπτωση, την Τετάρτη (2/9) θα παίξει για τις θέσεις 5-8.
Δίνοντας έμφαση στον αμυντικό τομέα, οι διεθνείς μας είχαν από το ξεκίνημα του αγώνα με τη Σλοβενία το προβάδισμα στο σκορ. Μετά την πρώτη περίοδο, μάλιστα, ανέβασαν… στροφές και κατάφεραν να «εκτοξεύσουν» τη διαφορά ακόμη και στα δεκατρία γκολ, στο τελικό 22-9.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Σχίζας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες (δεν αγωνίσθηκαν Ανδρεάδης και Σπάχιτς) και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.
Η Εθνική μας είχε πλουραλισμό στην επίθεση, αφού σκόραραν συνολικά εννέα παίκτες με τον πατρινό Ανδρέα Μπιτσάκο να βρίσκει στόχο πέντε φορές, ενώ τρία γκολ πέτυχε ο Κ. Μπιτσάκος και 2 ο Λυκούδης.
Οκτάλεπτα: 2-4, 2-6, 1-4, 4-8
ΕΛΛΑΔΑ (Τάσος Σχίζας): Νίκος Μητράκης, Λυκούδης 2, Νικολαϊδης, Καρατζάς 1, Γιώργος Μητράκης, Λασκαρίδης 3, Κωνσταντίνος Μπιτσάκος 3, Ανδρέας Μπιτσάκος 5, Καστρινάκης 3, Πούρος 1, Σπάχιτς, Γιαννάτος 2, Ανδρεάδης, Ζουζούνης 2.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καιρός: Μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας, έως 36 βαθμούς – Εξασθενούν οι άνεμοι
Το μυστικό που κρύβουν NETFLIX, Prime, Apple TV και Disney για το 4K που πληρώνετε
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Νετανιάχου κατά ΕΕ με φόντο την Κύπρο: «Σιωπά για την τουρκική κατοχή»
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
