Η Γαλήνη απέκτησε και τον Δημήτρη Πουλάκη
Δεν έχουν τελειωμό οι μεταγραφικές κινήσεις της Γαλήνης για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η καθώς όπως έγινε γνωστό και λίγο μετά την επιστροφή του Δημήτρη Παναγόπουλου, αποκτήθηκε και ο Δημήτρης Πουλάκης.
Ο 20χρονος αθλητής που ήλθε στην Πάτρα προ διετίας από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για να ενισχύσει τον Αίολο Αγυιάς και τη θυγατρική του ομάδα της Αγυιάς αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», έχει ύψος 1.97μ. και θεωρείται ταλαντούχος.
Στη Γαλήνη θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σκληρά και να πάρει χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα που θα έχει καθαρά πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, δείχνοντας παράλληλα και το ταλέντο του. Η διοίκηση του συλλόγου με σχετική ανακοίνωσή της καλωσόρισε τον Δημήτρη Πουλάκη στην οικογένεια της Γαλήνης με τις ανάλογες ευχές για υγεία, σκληρή δουλειά και επιτυχίες με τη νέα του φανέλα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Παρουσιάζεται στο Ρίο το συλλεκτικό livre d’artiste «Ανάγλυφα»
ΔΥΠΑ: Ευκαιρία καριέρας στον τουρισμό με αμοιβή και ασφάλιση – Πώς κάνεις αίτηση για τις 7 ΠΕΠΑΣ
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
