Η Μιμή Ντενίση επισκέφθηκε το Miraraki Concept!

Η δημοφιλής ηθοποιός, με την αξιοζήλευτη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, επισκέφθηκε το πρώτο κατάστημα «Miraraki» Concept στην ελληνική περιφέρεια, στην Πάτρα.

Μιμή

Η Μιμή Ντενίση στο Miraraki Concept ευχήθηκε στην επιχειρηματία Νάνσυ Πλέσσα, με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις, και εντυπωσιάστηκε από την ποικιλία και τη φινέτσα των υπέροχων δημιουργιών της Δέσποινας Μοιραράκη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, με την αξιοζήλευτη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, επισκέφθηκε το πρώτο κατάστημα «Miraraki» Concept στην ελληνική περιφέρεια, στην Πάτρα.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην κάνει μια στάση στην αχαϊκή πρωτεύουσα έχοντας ως προορισμό την Ιταλία όπου και βραβεύτηκε, καθώς πέραν της σχέσης της με τη Δέσποινα Μοιραράκη, διατηρεί στενούς φιλικούς δεσμούς με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος των Πατρών, Νάνσυ Πλέσσα.

Ετσι, η κ, Ντενίση επισκέφθηκε το κατάστημα της οδού Βότση 16, όπου η οικοδέσποινα την υποδέχθηκε με ζέση και την ξενάγησε στους χώρους του.

Μιμή

«Ηθελα να έρθω στο Concept κατάστημα των αγαπημένων μου Δέσποινας Μοιραράκη και Νάνσυς Πλέσσα, το οποίο έχει τα πάντα -από υπέροχα ρούχα για τα καλοκαίρι, υπέροχα χαλιά και υψηλής αισθητικής προϊόντα διακόσμησης για το σπίτι. Αξίζει όλοι να τα δείτε από κοντά» ανέφερε η κ. Ντενίση εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για το design και για τη μεγάλη γκάμα των ειδών που διαθέτει.

Μιμή

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κατάστημα της Πάτρας, εκτός από επιλεγμένα χειροποίητα χαλιά με την «υπογραφή» της Δέσποινας Μοιραράκη, περιέχει και τη νέα collection MIRARAKI HOME που προσφέρει επιλεγμένα και υψηλής αισθητικής προϊόντα διακόσμησης για το σπίτι, όπως κεριά, βάζα, κηροπήγια, δίσκους κ.λπ.

Πέρα από τη συλλογή διακοσμητικών ειδών, η collection MIRARAKI HOME περιλαμβάνει σε αποκλειστικότητα για όλη την Ελλάδα και λευκά είδη του γνωστού οίκου Roberto Cavalli home, όπως πετσέτες, ριχτάρια, σεντόνια, μαξιλάρια κ.λπ.

Μιμή