Η μοναδική πατριωτική φωνή είναι η Ελληνική Λύση

Του Γιάννη Λαϊνιώτη, βουλευτής Αχαΐας της Ελληνικής Λύσης.

Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως τις Ελληνίδες και τους Ελληνες που τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου την Ελληνική Λύση.

Ευχαριστώ, επίσης, θερμά όσες και όσους με ανέδειξαν βουλευτή Αχαΐας.

Δεσμεύομαι έναντι αυτών ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να εκπροσωπήσω επάξια την κοινωνία, τον νομό μας, την πατρίδα μας.

Περάσαμε από τυφώνα και φωτιά, αλλά τιμήσαμε, τιμάμε και θα συνεχίσουμε να τιμάμε την ψήφο του ελληνικού λαού, που μάς επιβράβευσε για την πατριωτική μας στάση. Από τους 10 βουλευτές ανεβήκαμε στους 16, μείναμε όρθιοι, ενώ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, καλούμε όλες τις Ελληνίδες και τους Ελληνες να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές, διότι η αποχή ισοδυναμεί με ψήφο στη Νέα Δημοκρατία.

Καλούμε, επίσης, τους πατριώτες Ελληνες να ψηφίσουν την Ελληνική Λύση, διότι κάθε ψήφος σε μικρό κόμμα, εκτός Βουλής, ουσιαστικά είναι ψήφος στην προδοσία της Μακεδονίας, στην προδοσία των Ελλήνων.

Η μοναδική λύση, η μοναδική πρόταση, η μοναδική πατριωτική φωνή του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι η Ελληνική Λύση.

Ψήφο, λοιπόν, όλων των πατριωτών με πανστρατιά στην Ελληνική Λύση. Ετσι μόνο θα ανατρέψουμε τα αντεθνικά αντιλαϊκά μέτρα της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ