Η ΝΕΠ και χρυσό και αργυρό και χάλκινο στο ΟΑΚΑ
Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες της ΝΕΠ διαπρέπουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών (Κ13-Κ18) που διεξάγεται στο ανοικτό και στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Aκρως ικανοποιητική και τη δεύτερη ημέρα των αγώνων η εμφάνιση των κολυμβητών και των κολυμβητριών της ΝΕΠ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών (Κ13-Κ18) που διεξάγεται στο ανοικτό και το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Μετά την πρωινή πρόκριση σε πέντε απογευματινούς τελικούς, ήρθε χθες το απόγευμα η συγκομιδή μεταλλίων και βαθμολογούμενων θέσεων στις τελικές οκτάδες. Συγκεκριμένα, παρακολουθήσαμε την κατάκτηση τριών μεταλλίων (1 χρυσό – 1 αργυρό και 1 χάλκινο) και μία 4η θέση, μία 5η και μία 8η.

Αναλυτικά:
Το χρυσό ήρθε στη σκυτάλη 4Χ200 ελεύθ. Παγκορασίδων Α΄(Κ14) με τις Βασιλική Ζαφειροπούλου, Δήμητρα Κωνσταντάτου, Γαρυφαλιά Κυριακή Μυλωνά και Κωνσταντίνα Γκόργκου και χρόνο 09:13.61.
Το αργυρό στα 100μ. πετ. Παμπαίδων Α΄(Κ14) από τον Ανδρέα Κοτσαύτη με το πολύ καλό 58.88 και το χάλκινο στα 50μ. ύπτ. Παμπαίδων Α΄(Κ14) από τον Μάρκο Παπαδόπουλο με χρόνο 29.07.
Ακόμη είχαμε 4η θέση στα 100μ. πετ. Εφήβων (Κ17-Κ18) από τον Φάνη Κουρή(Κ17) με χρόνο 54.96, 5η θέση στα 50μ. ύπτ. Παγκορασίδων Α΄(Κ14) από τη Δήμητρα Κωνσταντάτου με χρόνο 31.99 και τέλος 8η θέση στα 50μ. πρ. Κορασίδων (Κ15-Κ16) από την Ηρα Καραγιάννη (Κ16) με χρόνο 34.81. Καλή παρουσία και από τον Παναγιώτη Πασβαντίδη (Κ14) στα 50μ. ύπτ., τη Βικεντία Τσαγρή (Κ13) στο ίδιο αγώνισμα και τη Μαριάννα Κατσαντώνη (Κ17) στα 50μ πρ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας και την προπονήτριά τους Λίνα Μαστροπάσκουα!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
