Η ΝΕΠ το Σάββατο στον Πειραιά με Εθνικό – Δηλώσεις Αγγελικής Γιαννακέα
Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ αγωνίζεται το Σάββατο με αντίπαλο τον Εθνικό, εκτός έδρας, και η τερματοφύλακας Αγγελική Γιαννακέα έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι.
Δύσκολη αποστολή έχει το Σάββατο (17.00) η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ, η οποία αγωνίζεται στο κολυμβητήριο του Πειραιά με αντίπαλο τον Εθνικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής.
Η τερματοφύλακας των «δελφινιών» Αγγελική Γιαννακέα δήλωσε τα εξής για την αναμέτρηση: «Το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Εθνικός, έχει σημασία ενόψει και του σημαντικού αγώνα που ακολουθεί με τα Χανιά. Αυτό σημαίνει ότι θα δοκιμάσουμε πράγματα ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα παιχνίδι που στοχεύουμε να δείξουμε ένα ωραίο πρόσωπο το επόμενο Σάββατο».
Την αυριανή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Μπιράκης και Σαραβελάκη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Ikea: Το νέο Bluetooth ηχείο των 59,99 δολαρίων συνδέεται και με την TV
Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πατρών στο Frontiers Planet Prize 2026
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Samsung SmartTag 3: Διέρρευσε με νέο design και τιμή 29,99 δολάρια
