Η Παναχαϊκή για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά!

Παναχαϊκή

Ο Σούλης Παπαδόπουλος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έκανε ξεκάθαρα λόγο για άνοδο της Παναχαϊκής βάζοντας με το…καλημέρα στη χρονιά πολύ ψηλά τον πήχη! Για να υποστηριχτεί λοιπόν αυτός ο στόχος θα πρέπει να υπάρξει έξτρα ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι και προς αυτή την κατεύθυνση το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει από τους «κοκκινόμαυρους» συγκεκριμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι η Παναχαϊκή θα αποκτήσει τουλάχιστον τρεις ακόμη παίκτες όχι απλώς που θα προορίζονται για την «11άδα», αλλά που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Θέλει σίγουρα έναν μέσο, ο οποίος θα γλυκαίνει το παιχνίδι της και θα προσθέτει ποιότητα με έφεση στη δημιουργεία στο χώρο του κέντρου, έναν επιθετικό πρώτης γραμμής που θα έχει «εύκολο» το γκολ και έναν αμυντικό με εμπειρία, που θα δίνει λύσεις και σιγουριά.

Αυτά βέβαια ισχύουν τώρα, που ακόμη η ομάδα διανύει τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της. Μπορεί κάποια δεδομένα να αλλάξουν ή να διαφοροποιηθούν οι ανάγκες ανάλογα με το πρόσωπο που θα δείξουν κάποιοι παίκτες στη διάρκεια των προπονήσεων και των φιλικών παιχνιδιών.