Η Παναχαϊκή για το γόητρο της με την Προοδευτική
Παιχνίδι γοήτρου είναι αυτό που θα παίξει σήμερα στις 14.45 η Παναχαϊκή με την Προοδευτική στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Οι «κοκκινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και παράλληλα θα δοθεί χρόνος σε νεαρούς παίκτες της ομάδας προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση τους ενόψει της επόμενης ημέρας.
Από την άλλη η Προοδευτική «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να προλάβει το Αιγάλεω (23 βαθμούς έχει το Αιγάλεω και είναι πάνω από τη γραμμή και με 19 ακολουθεί η Προοδευτική) και να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Γιάννης Βογιατζής συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι τους Κολουβούρη, Μικέ, Σίλβα, Καρακλάιτς, Λαρέα, Κοντοχρήστο, Μυτίδη, Κωνσταντακόπουλο, Κάρλος, Λιοφάγο, Παπαχρονόπουλο, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τσακμάκη, Χαντί και Ζυγκερίδη.
*Χθες στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός Β’ νίκησε 3-2 την Ιεράπετρα. Σήμερα ακόμη στις 14.45 θα παίξουν Απόλλων Σμύρνης-Ηλιούπολη. Αύριο η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τα παιχνίδια Χανιά-Καλλιθέα, Επισκοπή-ΠΑΟ Ρουφ, Καλαμάτα-Αιγάλεω.
Ακόμη χθες για τον Ομιλο του Βορρά Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου 3-0. Σήμερα
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αναπληρωτές: Ποιοι δήμοι στηρίζουν με επίδομα ή στέγαση
JBL Pulse 6: Δεκαέξι θέματα φωτισμού και σόου 360 μοιρών
Παράδειγμα προς μίμηση ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλάνιστρας ΦΩΤΟ
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Γιατί το φθηνότερο Mac mini έχει το νεότερο τσιπ και το ακριβότερο όχι
Το απόλυτο gadget επιβίωσης: Η Nokia επιστρέφει με κινητό 30 ευρώ που φορτίζει το smartphone σας!
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
OpenAI: Η επίσημη έκθεση για την παραβίαση της Hugging Face από agents
