Η Παναχαϊκή μετά τον Προύντζο πάει και για άλλους!
Η Παναχαϊκή απέκτησε με τη μορφή δανεισμού και ανακοίνωσε χθες βράδυ τον 20χρονο μέσο, Δομίνικο-Γιώργο Προύντζο, από τον Αστέρας Τρίπολης.
Είναι ένας παίκτης με κίνητρο και ταλέντο και μάλιστα πέρυσι είχε 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Τρίπολης (5 στο πρωτάθλημα της Super League 2 και μία στο Κύπελλο). Μάλιστα στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη είχε αναδειχτεί πολυτιμότερος παίκτης του ματς (2-2 το τελικό αποτέλεσμα).
Η Παναχαϊκή συνεχίζει την προσπάθεια της για την ενίσχυση του ρόστερ της και έχει καταθέσει προτάσεις τόσο σε έμπειρους ποδοσφαιριστές με μακρά παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες, όσο και σε νεαρούς καθώς υπάρχει ο ηλικιακός περιορισμός λόγω μη αδειοδότησης και μπορεί να έχει στο δυναμικό της μόνο τρεις παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 1998 και προγενέστερα.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ
Ο έμπειρος φορ Μιχάλης Μπαστάκος, που επί συμμαχίας, είχε αγωνιστεί στην Παναχαϊκή αποτελεί παρελθόν από την Ηλιούπολη, της οποίας τη φανέλα φόρεσε την προηγούμενο ενάμιση χρόνο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Ένα γεμάτο τριήμερο και με διαγωνισμό δηλωτής στο Καλούσι ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης επέστρεψαν στο μέρος όπου παντρεύτηκαν
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
