Η Παναχαϊκή παίζει με τον Παναγρινιακό, να κάνει το καθήκον της!
Μονόδρομος η νίκη και οι τρεις βαθμοί
Με τον Παναγρινιακό παίζει σήμερα στις 15.00 στο γήπεδό της στην Αγυιά η Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και απλώς πρέπει να κάνει το καθήκον της! Να πάρει τη νίκη και να κλείσει με θετικό τρόπο το 2021, καθώς το σημερινό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της στη χρονιά που φεύγει.
Εννοείται ότι πολλές-πολλές αναλύσεις για το παιχνίδι δεν χρειάζονται. Η Παναχαϊκή πρέπει να είναι σοβαρή, δεν έχει άλλα περιθώρια για στραβοπάτημα και να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο για να πάρει το…τρίποντο.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΕΓΟΥΣΗ, «ΕΚΤΟΣ»
ΚΑΡΑΚΛΑΪΤΣ ΚΑΙ ΛΙΜΑΤΣΙ
Για το παιχνίδι ο Σούλης Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει στον Τεγούση που επιστρέφει, αλλά αναγκαστικά άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Καρακλάιτς και τον Λιμάτσι, που ταλαιπωρείται από ίωση. Οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή είναι οι Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Πολίτης, Γούλας, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Κατσής, Αλεξόπουλος, Μικελάτος, Λούσκος, Λιποράσε, Παπαχρόνοπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος και Χαντί.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Γιάννης Ανδρικόπουλος από την ΕΠΣ Κυκλάδων, με βοηθούς την Αλεξία Αλεξόπουλου από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και τον Θανάση Ξουρίδα από την ΕΠΣ Χίου.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ
Τα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Παναγρινιακό κοστίζουν 10 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τις γυναίκες, τους φοιτητές και τα παιδιά έως 15 χρονών. Βέβαια για όλους θα ισχύουν τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της πανδημίας του κορονοϊού. Οπως γνωστοποιήθηκε από τους «κοκκινόμαυρους» οι θύρες και τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 13.30.
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΔΑ,
ΡΕΠΟ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Δοκιμασία στη Βάρδα σήμερα για τον Διαγόρα, καθώς θα παίξει στις 15.00 με τον γηπεδούχο Παμβουπρασιακό, ενώ ο Παναιγιάλειος θα κάνει το ρεπό του. Τα άλλα σημερινά παιχνίδια: 13.30: Τηλυκράτης-Εθνικός Σκουλικάδου, 15.00: Διαβολίτσι- Αίας Γαστούνης, 15.00: Αχέρων-Ναυπακτιακός Ναυπακτιακός Αστέρας. Η Αναγέννηση Αρτας θα πάρει άκοπα 3-0 α.α. τρεις βαθμούς, καθώς επρόκειτο να αγωνιστεί με τον Αμβρακικό Λουτρού που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
| ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α ΓΚΟΛ Β |
| Τηλυκράτης 10 20-6 25 |
| Παναχαϊκή 10 21-7 22 |
| Αχέρων Καν. 10 16-8 20 |
| Διαγόρας 10 14-9 17 |
| Ναυπακτιακός 10 14-9 16 |
| Αίας Γαστ. 10 14-10 16 |
| Διαβολίτσι 9 17-14 14 |
| Εθνικός Σκουλ. 10 10-12 13 |
| Παναγρινιακός 10 6-8 12 |
| ΠΑΟ Βάρδας 10 6-10 11 |
| Αναγέννηση Αρτας 10 8-16 9 |
| Παναιγιάλειος 11 9-15 8 |
| Αμβρακικός 10 2-33 1 |
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η αποστολή της Αιγιάλειας στην Ταϊβάν στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες Δήμων ΒΙΝΤΕΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Με πιστούς της Λαπάτας ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Τρισάγια και προσευχή για τους Πεσόντες πυροσβέστες, στην Αιγιάλεια
