Η Παρτίζαν έσπευσε να συγχαρεί τον Μάρκο Νίκολιτς για την κατάκτηση της Super League με την ΑΕΚ

 

Υπήρξε προπονητής της Παρτίζαν σε δύο θητείες, ενώ είναι ο τελευταίος τεχνικός, με τον οποίο πανηγύρισε πρωτάθλημα με την ομάδα του Βελιγραδίου το 2017. Μάλιστα τότε κατέκτησε και το Κύπελλο πανηγυρίζοντας το νταμπλ

Η Παρτίζαν έσπευσε να συγχαρεί τον Μάρκο Νίκολιτς για την κατάκτηση της Super League με την ΑΕΚ

Από τα πρώτα συγχαρητήρια που δέχτηκε ο Μάρκο Νίκολιτς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ήταν αυτά από την Παρτίζαν. Ο Σέρβος τεχνικός υπήρξε προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου και ο τελευταίος με τον οποίο πανηγύρισε πρωτάθλημα (και νταμπλ).

Τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών: «Να γίνει ένα ματς αντάξιο των δύο ομάδων»

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ ανέβηκε στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την ισοπαλία στο Φάληρο μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Ο Μάρκο Νίκολιτς κατέκτησε ακόμη έναν τίτλο στην ήδη πλούσια (σε κούπες) καριέρα του.

Ο Μάρκο Νίκολιτς υπήρξε προπονητής της Παρτίζαν σε δύο θητείες, ενώ είναι ο τελευταίος προπονητής που πανηγύρισε πρωτάθλημα με την ομάδα του Βελιγραδίου το 2017 (συγκεκριμένα νταμπλ). Έκτοτε ο Ερυθρός Αστέρας έχει κατακτήσει εννέα διαδοχικά πρωταθλήματα και κατέχει το σχετικό πανευρωπαϊκό ρεκόρ, μετά την αποκαθήλωσε της Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία από τη Λέφσκι Σόφιας.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125