Η σπουδαία κολυμβήτρια Ελλη Ρουσάκη στην Πάτρα

Η σπουδαία κολυμβήτρια Ελλη Ρουσάκη στην Πάτρα

Ο αγώνας πόλο μεταξύ των παιδικών ομάδων του ΝΟΠ και του Ολυμπιακού στο  « Πεπανός» έφερε  χθες στην Πάτρα μια από τις κορυφαίες κολυμβήτριες, την Έλλη Ρουσάκη, καθώς αγωνίζεται ο γιος τους στους «ερυθρόλευκους».

Η Ρουσσάκη,  έχει κατακτήσει δεκαέξι πανελλήνια κολύμβησης με τον Ολυμπιακό, 17 χρυσά μετάλλια στην πεταλούδα, αλλά και διεθνείς διακρίσεις.

Την Ρουσάκη υποδέχτηκε το μέλος του ΔΣ του ΝΟΠ Θανάσης Αναστασίου και η σύζυγος του και θυμήθηκαν τα παλιά, όταν  η ελληνίδα κολυμβητήρια  ήταν ασυναγώνιστη στην διάρκεια της δεκαετίας του 80.

Η παράδοση της οικογένειας Ρουσσάκη παραμένει κοντά στον Ολυμπιακό, με το σκουφάκι του οποίου αγωνίζεται ο γιός της πρώην πρωταθλήτριας, ενώ ο γιος του Θανάση Αναστασίου βρέθηκε αντίπαλος του με την ομάδα του ΝΟΠ.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125