Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: «Καθάρισε» απατεώνες γιατρούς με «βαλιτσάκια»

Τι ανέφερε μιλώντας στην «Π» η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου.

kardiologos

Mεγάλος ο ντόρος, τελευταία, για τους γιατρούς ή τους «μαϊμού γιατρούς», που εξαπατούν πολίτες με διάφορες μεθόδους. Και στην Πάτρα, κατά καιρούς, είχαν κάνει την εμφάνισή τους τέτοιοι (ακόμη και πτυχιούχοι), τους οποίους όμως «εξαφάνισε» ο Ιατρικός Σύλλογος. Ηταν γιατροί που υπόσχονταν θεραπεία με την χρήση μηχανημάτων βιοσυντονισμού ή βιοανάδρασης. Είναι οι περιβόητοι με το βαλιτσάκι, που εντοπίζουν την ασθένεια μ’ αυτόν τον τρόπο, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονταν. Και οι δύο ήταν Πατρινοί, με τον ένα τελικά να εξαναγκάζεται σε φυγή στην Αθήνα (άγνωστο αν εκεί βρήκε «χώρο» και εφαρμόζει την ίδια μέθοδο) και τον άλλο να σταματά κάθε τέτοια πράξη, οπότε έλαβε «άφεση αμαρτιών» από τον ΙΣΠ .

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: «Καθάρισε» απατεώνες γιατρούς με «βαλιτσάκια»

Άννα Μαστοράκου

Οπως επεσήμανε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αννα Μαστοράκου, ο βιοσυντονισμός δεν είναι διαγνωστική μέθοδος με τον όρο που χρησιμοποιείται από τη συμβατική κλασσική ιατρική. Ο βιοσυντονισμός αποτελεί μέρος της εναλλακτικής ιατρικής, όπως ο βελονισμός, η λειτουργική επανατροφοδότηση και άλλες εναλλακτικές μέθοδοι. Δεν τεκμηριώνεται επιστημονικά η αποτελεσματικότητα της μεθόδου. Η κυκλοφορία των μηχανημάτων βιοσυντονισμού απαιτεί τη σήμανση CE»!

Να τονιστεί πως ο ένας εκ των δύο πατρινών γιατρών (με πτυχίο) είχε δεχθεί και μηνύσεις από ασθενείς στους οποίους είχε υποσχεθεί θεραπεία με το «βαλιτσάκι» και τελικά δεν είχαν την παραμικρή καλυτέρευση στην υγεία τους. Ισως λοιπόν να αναγκάστηκε να μεταβεί στην Αθήνα γιατί δεν τον «σήκωνε» το κλίμα στην Πάτρα.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments