Ιερόσυλοι άρπαξαν τάματα από εκκλησία
Οι δράστες άρπαξαν όλα τα τάματα που υπήρχαν στις εικόνες της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής και του Αγίου Χαραλάμπους, αλλά δεν παραβίασαν το παγκάρι.
Η εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στην περιοχή Μαριές στη Ζάκυνθο δεν διαθέτει κάμερες, με αποτέλεσμα να δράσουν ανενόχλητοι οι ιερόσυλοι, οι οποίοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο αφού πρώτα απενεργοποίησαν τον συναγερμό προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.
Όπως αναφέρει το protothema.gr, οι δράστες άρπαξαν όλα τα τάματα που υπήρχαν στις εικόνες της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής και του Αγίου Χαραλάμπους, αλλά δεν παραβίασαν το παγκάρι. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ενημερώθηκαν από τον εφημέριο του ναού για την διάρρηξη, εξέτασαν οπτικό υλικό από τις κάμερες γειτονικών σπιτιών, που όμως δεν «έβλεπαν» την πόρτα της εκκλησίας και έχουν καταγράψει μόνο τον ήχο από τα χτυπήματα του ή των δραστών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η δραστηριότητα μελών – δρομέων του ΣΔΥ Πατρών ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Θεατρική βραδιά στο Σκιαδά από το Άρμα Θέσπιδος ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» ΦΩΤΟ
