Ηλεία – Ανθρωποκτονία στο Ρουπάκι: Ο δράστης λέει ότι θα παραδοθεί – «Μου έστησαν καρτέρι» λέει μέσω του συνηγόρου του

Ο δράστης είναι 56χρονος και έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τις Αρχές. Φέρεται να έχει εκφράσει την πρόθεσή του να παραδοθεί στις Αρχές, συνοδεία του δικηγόρου του

Ρουπάκι

Νεκρός είναι ο 52χρονος άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια επεισοδίου στο Ρουπάκι Ηλείας το μεσημέρι της Πέμπτης (13/2). Ο άτυχος άνδρας παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ενώ είχε μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου τελικά υπέκυψε.

Ηλεία: Εν ψυχρώ δολοφονία στο Ρουπάκι, νεκρός 52χρονος που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι

Ο δράστης είναι 56χρονος και έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τις Αρχές. Φέρεται να έχει εκφράσει την πρόθεσή του να παραδοθεί στις Αρχές, συνοδεία του δικηγόρου του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δράστη μέσω του συνηγόρου του, ο 56χρονος ισχυρίζεται ότι τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και το θύμα, τον απείλησαν και τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο, λέγοντάς του ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν τακτοποιηθούν οι οικονομικές τους διαφορές. Τα άτομα αυτά μετέβησαν στο σπίτι του, όπου ξέσπασε λογομαχία και κινήθηκαν εναντίον του. Στη συνέχεια, ο 56χρονος έβγαλε ένα παράνομα κρατούμενο πιστόλι, πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και στη συνέχεια πυροβόλησε ξανά, με τη δεύτερη σφαίρα να πετυχαίνει το θύμα.

Ρουπάκι

Ο δράστης φέρεται να κατέχει παράνομα το όπλο και να έχει εμπλακεί σε οικονομικές διαφορές με το θύμα και άλλα άτομα. Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες του επεισοδίου και αναμένουν την επίσημη κατάθεση του 56χρονου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν. Παράλληλα, εξετάζονται οι καταγγελίες του δράστη σχετικά με τις απειλές και τις οικονομικές διαφορές που προηγήθηκαν του επεισοδίου.

Το περιστατικό αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παράνομης κατοχής όπλων, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου οι διαφορές μεταξύ ατόμων κλιμακώνονται σε βίαια επεισόδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σέρρες: Αυτοκτόνησε ο 59χρονος γυναικοκτόνος, έβαλε φωτιά και κάηκε ζωντανός

Μόναχο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, πληροφορίες για τραυματίες

Οι Κυκλάδες «καταπίνουν»« τα ψάρια του Πατραϊκού! – Η αυτοψία της «Π» και οι επιστήμονες ΦΩΤΟ

Σαντορίνη: Η «ανύψωση» της καλντέρας και η «πιθανή» έκρηξη του ηφαιστείου, γιατί επιμένει ο Τσελέντης στον σεισμό 6 ρίχτερ

Βροχερός ο καιρός σήμερα 13/2, πότε αναμένεται νέα επιδείνωση, η πρόγνωση για την Πάτρα

Δώδεκα τραυματίες από ρίψη χειροβομβίδας σε μπαρ στη Γαλλία, «ανοικτό» το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας

Αιγιάλεια-Καλάβρυτα: Στα λόγια τα μέτρα στον Οδοντωτό – Εκτεθειμένος ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ

Πάτρα: Κυκλοφορούν και οπλοφορούν, η αποκαλυπτική μαρτυρία στην «Π» για την αγορά όπλων

Πάτρα: Είχε εμβολίσει και τραυματίσει Αστυνομικό της ΔΙΑΣ ο «πιστολέρο» της νύχτας