Ηλεία: Διάσταση για το «έγκλημα» της Εφύρας
Συγγενείς και φίλοι είναι πεπεισμένοι για δολοφονία
Ο διασταλτικός τρόπος που προσεγγίζεται ιατροδικαστικά ο θάνατος του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στην Εφύρα Ηλείας, πριν από 9 μήνες, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σε διάφορα επίπεδα.
Οπως αποκάλυψε χθες η «Πελοπόννησος», υφίσταται το ενδεχόμενο να αυτοτραυματίσθηκε ο συνταξιούχος και να μην έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, κάτι που αιφνιδίασε την Αστυνομία αλλά και το συγγενικό του περιβάλλον.
Πηγές των Διωκτικών Αρχών υπενθύμιζαν στην «Π» ότι ο νεκρός άνδρας έφερε διαπιστωμένα 40 τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα κι αυτό δεν προσπερνιέται εύκολα.
Ιατροδικαστικά, ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού και επακόλουθης αιμορραγίας και γι’ αυτό βρέθηκε από τον αδελφό του και τον ανιψιό του μέσα σε λίμνη αίματος! Προς την ίδια κατεύθυνση έχει κινηθεί, μέχρι τώρα, το σύνολο των ερευνών της ΕΛΑΣ.
Πληροφορίες της «Π», μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις, αναφέρουν ότι είναι προς παράδοση στην ΕΛΑΣ (αν δεν έχει παραδοθεί ήδη) η ιατροδικαστική έκθεση του Α. Γκότση, που θα τύχει σχετικής αξιοποίησης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
