Ηλεία – Δολοφονία Αναγνωστόπουλου: Ποιοι θυμήθηκαν και έσπευσαν στην Αστυνομία να πουν μια «λεπτομέρεια»…

Ζήτημα χρόνου η εξιχνίαση της δολοφονίας του ηλικιωμένου στην Εφύρα Ηλείας.

 

δολοφονία

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας παρουσιάσθηκαν αυτοβούλως στην Ασφάλεια της Αμαλιάδας ο αδελφός, που βρήκε νεκρό τον 68χρονο Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο σε λίμνη αίματος στο σπίτι του τελευταίου στην Εφύρα Ηλείας, και η νύφη του διότι… «θυμήθηκαν μια λεπτομέρεια που σχετίζεται με το φόνο και ίσως διευκολύνει τις έρευνες των δικαστικών αρχών».

Από την πλευρά της Ασφάλειας, ο κύκλος των καταθέσεων έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι αξιωματικοί της έχουν πλέον σχηματίσει σαφή εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο 68χρονος συνταξιούχος.
Ωστόσο, δεν προβλέπεται να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια αν και «ακουμπάνε» δυο υπόπτους, διότι εκκρεμούν ακόμη και αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αθήνας.

«Θα τραβήξει χρονικά η υπόθεση για λίγο ακόμη, γιατί θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την επόμενη κίνησή μας», είπε αξιωματικός της ΕΛΑΣ στην στήλη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο φόνος δεν θα μείνει ανεξιχνίαστος.
Η αναμονή συναρτάται προφανώς με τις απαντήσεις που θα δοθούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, οι οποίες θα είναι έτοιμες είτε στο τέλος της τρέχουσας ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας…

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ