Ηλεία: «Εκαναν φτερά» 13.500 ευρώ με το πρόσχημα κράτησης σε ξενοδοχείο
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη με υπολογιστή & παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα
Το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει ένας άγνωστος δράστης με το πρόσχημα ότι θέλει να πραγματοποιήσει κράτηση σε ξενοδοχείο της. Κατάφερε και της απέσπασε προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης σε ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή & παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε με ημεδαπή γυναίκα, και με το πρόσχημα ότι θέλει να πραγματοποιήσει κράτηση σε ξενοδοχείο της, κατάφερε και της απέσπασε προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης σε ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό και της αφαίρεσε, το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έρευνα: Ποιο αλάτι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως
Πώς να εντοπίσεις τον Γαλαξία της Ανδρομέδας στον νυχτερινό ουρανό
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Η απόφαση – έκπληξη του Φωκά Ευαγγελινού για τη Eurovision 2027
Πώς το GPT-6 Cyber της OpenAI εντοπίζει κενά ασφαλείας σε Firefox και Linux
