Ηλεκτρονικά η αίτηση για ένταξη στις 24 μηνιαίες δόσεις για οφειλέτες με ενεργή πάγια ρύθμιση 12 δόσεων
Ήδη, η διαδικασία των αιτήσεων ρύθμισης είχε ανοίξει και γινόταν ηλεκτρονικά για τους οφειλέτες που επιθυμούν να ρυθμίσουν για πρώτη φορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, με προϋπόθεση την πιστοποίηση των οφειλετών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΚΕΑΟ.
Και ηλεκτρονικά μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτημα για ένταξη στις 24 μηνιαίες δόσεις οι οφειλέτες που τηρούν πάγια ρύθμιση 12 δόσεων.
Η σχετική αίτηση ενεργοποιήθηκε, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΚΕΑΟ (https://www.efka.gov.gr/el/elektronikes-yperesies/elektronikes-yperesies-keao), η σχετική διαδικασία.
Ήδη, η διαδικασία των αιτήσεων ρύθμισης είχε ανοίξει και γινόταν ηλεκτρονικά για τους οφειλέτες που επιθυμούν να ρυθμίσουν για πρώτη φορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, με προϋπόθεση την πιστοποίηση των οφειλετών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΚΕΑΟ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, η νέα ευνοϊκή πάγια ρύθμιση διευκολύνει τους οφειλέτες ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών να τηρήσουν τη ρύθμιση που έχουν αποδεχθεί, ενώ, παράλληλα, εναρμονίζεται το εύρος των επιτρεπόμενων δόσεων της πάγιας ρύθμισης των ασφαλιστικών οφειλών με το εύρος των επιτρεπόμενων δόσεων της πάγιας ρύθμισης των βεβαιωμένων οφειλών προς την ΑΑΔΕ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αρχαία Ολυμπία: Μαθητική παρέλαση και εκδηλώσεις μνήμης ΦΩΤΟ
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Αιμοδοσία: Κάθε πότε μπορούμε να δίνουμε αίμα στην Ελλάδα – Προϋποθέσεις, αναβολές και τι να κάνετε πριν και μετά
28η Οκτωβρίου στο Αίγιο: Μήνυμα ενότητας από τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ΦΩΤΟ
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
