«Σε ψάχνω»: Κλόουν εμφανίζεται σε κάμερα σπιτιού λίγο πριν βρεθεί νεκρός 78χρονος

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το πρόσωπο να πλησιάζει κατοικία τρία τετράγωνα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος, ενώ ο ανήλικος αντιμετωπίζει κατηγορία φόνου πρώτου βαθμού

Καρέ από κάμερα ασφαλείας που καταγράφει άτομο με στολή κλόουν έξω από σπίτι στο Ιλινόις

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα άτομο ντυμένο κλόουν να πλησιάζει σπίτι στο Ιλινόις, να κοιτάζει προς την κάμερα της εξώπορτας και να λέει: «Σε ψάχνω».

Η καταγραφή συνδέθηκε στη συνέχεια με μια πολύ σοβαρότερη υπόθεση. Οι Αρχές συνέλαβαν έναν 15χρονο, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 78χρονου Τζον Γουέσλι Άλεν, που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε κοντινή στάση λεωφορείου.

Ο ανήλικος αντιμετωπίζει κατηγορία φόνου πρώτου βαθμού. Οι κατηγορίες δεν έχουν ακόμη κριθεί από δικαστήριο.

Ο 78χρονος βρέθηκε αναίσθητος στη στάση λεωφορείου

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο περίπου στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας βρήκαν τον 78χρονο αναίσθητο στο έδαφος.

Κατά τις πληροφορίες των τοπικών Αρχών, ο ηλικιωμένος περίμενε στη στάση όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και τραυματίστηκε πολλές φορές.

Η κάμερα τον κατέγραψε τρία τετράγωνα μακριά

Λίγο πριν εντοπιστεί ο 78χρονος, κάμερα ασφαλείας κατοικίας είχε καταγράψει ένα άτομο με στολή κλόουν και μερικώς καλυμμένο πρόσωπο, περίπου τρία τετράγωνα από το σημείο της επίθεσης.

Στο βίντεο φαίνεται να πλησιάζει την εξώπορτα, να κοιτάζει απευθείας προς την κάμερα και να ακούγεται να λέει: «Σε ψάχνω».

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο τοπικό δίκτυο KSDK ότι το ίδιο άτομο φέρεται να κινούνταν από σπίτι σε σπίτι και να κοιτούσε μέσα από παράθυρα, κρατώντας μεγάλο μαχαίρι.

«Χαίρομαι που η μητέρα μου δεν άνοιξε την πόρτα»

Ο Λι Πάλμερ, γιος της γυναίκας στην κατοικία της οποίας καταγράφηκε το βίντεο, περιέγραψε στο KSDK τον φόβο που προκάλεσε η παρουσία του άγνωστου άνδρα.

«Σκέφτηκα ότι θα σκότωνε όλους όσοι βρίσκονταν στο σπίτι», δήλωσε, προσθέτοντας ότι αισθάνεται ανακούφιση επειδή η ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία ζει μόνη, δεν άνοιξε την πόρτα.

Συνελήφθη το ίδιο βράδυ ο 15χρονος

Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 15χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ανήλικος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με μία κατηγορία φόνου πρώτου βαθμού, ενώ η υπόθεση θα ακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία.

Βετεράνος του Ναυτικού και συνταξιούχος οδηγός λεωφορείου το θύμα

Ο Τζον Γουέσλι Άλεν ήταν βετεράνος του Ναυτικού και συνταξιούχος οδηγός λεωφορείου, όπως ανέφερε η οικογένειά του στο KSDK.

Οι συγγενείς του προετοιμάζουν πλέον την κηδεία του, δηλώνοντας ότι προσπαθούν να καταλάβουν γιατί δέχθηκε την επίθεση.

«Απλώς αναρωτιέμαι γιατί αυτός ο άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο. Δεν γνώριζε τον αδελφό μου», δήλωσε η αδελφή του, Μαρί Στάνφορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο