Ημερίδα στα Κρέστενα: Τι μας άφησε η πανδημία…
Την ημερίδα διοργάνωσε η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σε συνεργασία με το Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΨΥ) Πάτρας.
Το αποτύπωμα της πανδημίας του κορονοϊού στην ψυχική υγεία, καθώς και τα εργαλεία ψυχοκοινωνικής υποστήριξης αναλύθηκαν σε ημερίδα που διοργάνωσε η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σε συνεργασία με το Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΨΥ) Πάτρας.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, η διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας, Αριστέα Παπαδοπούλου, εστίασε μεταξύ άλλων στην αναγκαιότητα της ευαισθητοποίησης.
Η κοινωνική λειτουργός, Μελίνα Καρλή και η ψυχολόγος, Γεωργία Παπαδοπούλου, από τον ΣΟΨΥ Πάτρας ανέλυσαν ως εισηγήτριες τις συνέπειες στην ψυχική υγεία και προσδιόρισαν τα εργαλεία ψυχοκοινωνικής υποστήριξης. Στη συνέχεια, ακολούθησε ομιλία από τον ψυχίατρο και δήμαρχο Ζαχάρως – Φιγαλείας, Κώστα Αλεξανδρόπουλο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Πιτσιρικάς χόρεψε και έκλεψε την παράσταση στο Λειβάρτζι ΒΙΝΤΕΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ανάκληση-μαμούθ 5 εκατ. αυτοκινήτων για τις κρυφές χειρολαβές
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
