Ιωάννα Παλιοσπύρου για το δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα: «Είμαι σε σοκ» ΒΙΝΤΕΟ

Τι δηλώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα

Παλιοσπύρου

Σε δηλώσεις για το δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δηλώνοντας τα εξής: «Από χθες βρίσκομαι σε σοκ. Δε μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε αυτό. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι είναι ένας άνθρωπος με τέτοιου είδους θέματα και έχω πέσει από τα σύννεφα μαζί με τους υπόλοιπους»

«Ήταν ο δικηγόρος μου… Προφανώς και το καταδικάζω σα γεγονός και πάντα τη φωνή μου θα τη διαθετώ για τα θύματα βίας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τελικά το να είναι κάποιος καλός επαγγελματίας ή ταλαντούχος ηθοποιός, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να είναι εν δυνάμει κακοποιητής» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σχολιάζοντας τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, από τον ποινικολόγο.

Όπως είπε στο LiveNews η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλούσε και με εκείνον και την σύζυγό του, την προηγούμενη εβδομάδα. «Δεν είχα καταλάβει τίποτα».

«Πέρα του ότι είναι καταδικαστέο, θέλω να σταθώ πολύ και στη στάση που κρατάει το περιβάλλον… Δημιουργείται ένα προστατευτικό περιβάλλον. Να προστατεύουμε τα θύματα και τα ανήλικα…» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμπληρώνοντας με νόημα:

«Στη δική μου περίπτωση, θα μπορούσε κάποιος που γνώριζε για το βιτριόλι να με είχε προειδοποιήσει…»

«Οριακά μπορούσε να ελέγξει το άγχος του»

Στην ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου, για το αν θα συνεχίσει να έχει ως δικηγόρο τον Απόστολο Λύτρα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε ότι «σίγουρα είναι δύσκολο να προχωρήσει η συνεργασία μας».

Αποκάλυψε μάλιστα, ότι η ίδια είχε παρατηρήσει πως ο ποινικολόγος είχε πρόβλημα με το άγχος του.

«Όσο έχω αυτή τη συνεργασία έχω δει ότι είχε πίεση της δουλειάς και οριακά μπορούσε να ελέγξει το άγχος του. Και ο ίδιος μου το είχε πει πολλές φορές. Όχι ξεσπάσματα θυμού, εννοώ διαχείριση στρες και άγχους. Υπήρξε ένα στρες που σαν χαρακτήρας ο ίδιος πάλευε να το διαχειριστεί».

Διαβάστε ακόμα

Λύτρας: Πειθαρχική δίωξη για παράβαση ποινικού νόμου από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου
 Άρειος Πάγος: Παρέμβαση επειδή αφέθηκε ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας